background img
banner
banner

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Αιγιάλειας γιόρτασε για πρώτη φορά με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου

Με την ανάλογη τιμή γιορτάστηκε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, για πρώτη φορά από τη σύστασή της, η ετήσια γιορτή της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας. Η Ομοσπονδία, τίμησε τον προστάτη της Άγιο Ευαγγελιστή Λουκά, στη Μητρόπολη Αιγίου, ιερουργούντος του π .Αθανάσιου Λιακόπουλου και άλλων ιερέων, με την παρουσία πλήθους κόσμου, επισήμων, αρχών και φορέων.

Έγινε αρτοκλασία και ακολούθησε καφές στο καφέ Citizen στην παραλία Αιγίου. Το Δ.Σ. της ΟΣΑ, μέσω ανακοίνωσής του, ΄΄εύχεται στους συλλόγους μέλη της, υγεία, μακροημέρευση και επίτευξη των Πολιτιστικών στόχων της ερχόμενης χρονιάς, και τους ευχαριστούμε για την παρουσία και την υποστήριξη στην ετήσια γιορτή μας΄΄.

Επισημαίνει σε δελτίο Τύπου: ΄΄Ευχαριστούμε, επίσης, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.Ιερώνυμο και τον πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Μυλωνά που τίμησαν τη γιορτή μας με την παρουσία τους. Η ομοσπονδία τίμησε τον Σεβασμιότατο για τη συμπλήρωση τριών ετών της ποιμαντορίας του στην Μητρόπολή μας, προσφέροντας του ως αναμνηστικό δώρο, έναν επίχρυσο σταυρό ευλογίας. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον εκπρόσωπο του Υφυπουργού εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη(Άρη Πατσόπουλο) , τους Βουλευτές Αχαΐας Άγγελο Τσιγκρή και Χριστίνα Αλεξοπούλου, τον εκπρόσωπο του Βουλευτή Αχαΐας Ιάσωνα Φωτήλα(Νίκο Μιχαλόπουλο), τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτ .Ελλάδος Τάκη Παπαδόπουλο, τον Δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο, τους Αντ/ρχους Αιγιαλείας Διαμάντω Καρτσωνάκη και Νικόλαο Καραΐσκο, τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστο Γούτο, την επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Βασιλική Ψυχράμη, τον αρχηγό της περιφερειακής παράταξης Δυτ . Ελλάδος Κώστα Σπηλιόπουλο, τον πολιτευτή νομού Αχαΐας Μαρίνο Σκανδάμη, τους δημοτικούς συμβούλους Γεώργιο Γκίκα και Περικλή Παπαγιαννακόπουλο ,τον πρώην Αντ/ρχο Αιγιαλείας Σταύρο Λυριτζή, τους Προέδρους τοπικών κοινοτήτων Σελιανιτίκων Γεώργιο Ρόζο, Πλατάνου Ανδρέα Ρεκούτη και Δαμακινίου Αλέξη Τρίγκα.

Τον Πρόεδρο του Χορευτικού ομίλου Αιγίου Γεώργιο Νικολόπουλο, την Πρόεδρο Ι.Λ.Ε.Α Βάνα Πεντεβή, την Πρόεδρο του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Ελίκης Μαρία Τριανταφυλλόπουλου και τον Εκπρόσωπο του πολιτιστικού συλλόγου Τέμενης ‘’η Ένωση‘’ και ευχαριστούμε όλα τα μέλη ΔΣ συλλογών μελών μας που μας τίμησαν στην ετήσια γιορτή μας με την παρουσία τους’.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr