background img
banner
banner

Κυριακή ο Παναιγιάλειος και Σάββατο η Αιγείρα / Ακράτα

ΟΙ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΣΕ Α΄ ΚΑΙ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΕΠΣ Αχαΐας ασχολήθηκε και με τα αγωνιστικά προγράμματα στις δυο πρώτες ερασιτεχνικές κατηγορίας που θα ξεκινήσουν 29 και 30 Οκτωβρίου, ενώ ανακοίνωσε ότι για την Γ΄ κατηγορία θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος των δυο ομίλων της την ερχόμενη εβδομάδα, το πρωτάθλημα της οποίας θα ξεκινήσει 7 ή 14 Νοεμβρίου.

Σάββατο και Κυριακή παίζουν οι δυο εκπρόσωποι της Αιγιάλειας στην Α΄ κατηγορία με την Αιγείρα / Ακράτα να ξεκινά πρώτη το Σάββατο υποδεχόμενη στις 4μ.μμ τον Πήγασο.
Την Κυριακή ο Παναιγιάλειος θα παίξει στο Δημοτικό Στάδιο μια ώρα νωρίτερα (15:00), αφού θα έχει μεσολαβήσει η αλλαγή ώρας.

Και ο Ανδρέας Σπανός στην προπόνηση

Ανδρέας Σπανός

Την Πέμπτη μπήκε στην προπόνηση του Παναιγιάλειου στο Δημοτικό Στάδιο και ο Ανδρέας Σπανός, οπότε ο προπονητής Φίλιππος Σχοινάς περιμένει τώρα από τους τραυματίες μόνο τον Ανδρέα Τσεκούρα. Κανονικά θα συνεχιστούν οι προπονήσεις των μελανόλευκων μέχρι και το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο, μετά ακολουθεί το ρεπό της Κυριακής. Οριστικά δεν θα κλείσει φιλικό για το ερχόμενο διήμερο ο Φίλιππος Σχοινάς.

Τα προγράμματα της πρεμιέρας

Α΄ κατηγορία 2ος όμιλος
Σάββατο 29/10 -16:00
Αιγείρα / Ακράτα – Πήγασος
Αετός Π. – Ψαθόπυργος
Κεραυνός – Ατρόμητος Π.
Νίκη Πρ. – Άρης Π.
Κυριακή 30/10 15:00
Παναιγιάλειος – Απόλλων Εγλ.
Εθνικός – Παν./ Αχιλλέας
Ρεπό: Πάτρα 2005

Μόνο ένα παιχνίδι για το Σάββατο 29 Οκτωβρίου

Μια από τα ίδια θα βιώσουμε μάλλον για μια ακόμα αγωνιστική σεζόν στην Β΄ κατηγορία, με την ΕΠΣ Αχαΐας να ορίζει το πλήθος των αγώνων την Κυριακή, για να τρέχουμε και να μην φτάνουμε.

Στο μοναδικό παιχνίδι του Σαββάτου ο Δαβουρλής υποδέχεται στο γήπεδο Αγυιάς τον Αχιλλέα. Στα παιχνίδια της Κυριακής έχουμε τη συνάντηση ΑΕ Αρόης – Αχιλλέας Καμαρών στις 12 το μεσημέρι και όλα τα υπόλοιπα στις 3μμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι της Ροδιάς, η Φλόγα θα αντιμετωπίσει το Ζαβλάνι και τον περυσινό της προπονητή Γιώργο Αμασιάδη.

Β΄ κατηγορία 2ος όμιλος

Σάββατο 29/10 -16:00
Δαβουρλής – Φοίνικας/Ζήρια
Κυριακή 30/10 -15:00
Αργυρά – ΑΕ Αιγίου
Αετός Ρίου – Καλάβρυτα
Θύελλα Αιγίου – Αστέρας
Φλόγα Ροδιάς – Ζαβλάνι
Ηρακλής Π. – Α. Καστρίτσι
12:00 ΑΕ Αρόης – Αχιλλέας Κ.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr