background img
banner
banner

Με μεγάλη ομάδα αθλητών ο Αθηνόδωρος στον ημιμαραθώνιο «Φάνης Τσιμιγκάτος»

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ Η ΕΜΗ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΙ 11ος Ο ΜΑΡΙΟΣ ΤΣΕΡΕΝΤΖΟΥΛΙΑΣ

Με πολυπληθή ομάδα συμμετείχε ο Αθηνόδωρος Αιγίου στον νυχτερινό ημιμαραθώνιο με την επωνυμία «Φάνης Τσιμιγκάτος» που έγινε το Σάββατο στην Πάτρα. Η εκκίνηση δόθηκε στις 18.00 και στα 21,1 χλμ συμμετείχαν οι Δημήτρης Τασσόπουλος, Δημήτρης Παπαπέτρου, Αποστόλης Μενύχτας, Γιάννης Ρωμανός, Έμη Σαπίου, Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου, Μάριος Τσερεντζούλιας, Παναγιώτης Αρβανίτης, Αντώνης Πέππας, Ηλίας Θεοφυλακτόπουλος, Νικόλαος Γιαννούλης, Χρήστος Βλάχος, Τρύφωνας Κατσαρός, ενώ στα 5χλμ οι Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος και θεόδωρος Παπακωνσταντίνου (πατέρας του Παναγιώτη).

Εντυπωσιακή για μια ακόμη φορά ήταν η Έμη Σαπίου που έκανε νέο ατομικό ρεκόρ στην απόσταση του ημιμαραθωνίου με επίδοση 1:26’.59’’. (2η στην κατηγορία της και 6η στην γενική των γυναικών). Δεύτερος στην κατηγορία του και 11ος στη γενική ανδρών ήταν ο Μάριος Τσερεντζούλιας με επίδοση 1:16.20.

2.500 δρομείς συμμετείχαν συνολικά και άπαντες έμειναν ικανοποιημένοι τόσο με την οργάνωση όσο και με την διαδρομή στο παραλιακό μέτωπο. Στην Πάτρα βρέθηκε και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα η οποία έμεινε ικανοποιημένη.

Από Ρουάντα και Ιταλία οι νικητές

Νικήτρια του Ημιμαραθωνίου ήταν η Κλεμεντέι Μουγκαντάγκα από την Ρουάντα η οποία κατέκτησε την 1η θέση με χρόνο 1.11.24 που αποτελεί την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα.
Στις γυναίκες την 2η θέση πήρε η Λίλιαν Λέλεη από την Κένυα και την 3η θέση η Ντένις Δημάκη από τον ΓΑΣ Ιλισσός.

Στους άνδρες την 1η θέση ο Αχμετ Οούντα από την Ιταλία, την 2η θέση ο Αντέμε Κούνεο από την Ιταλία και την 3η θέση ο Κώστας Σταμούλης από τον ΓΑΣ Αγρίνιου.

Στα 5.000μ. μέτρα, στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Ισαβέλλα Κοτσαχείλη του Πανιωνίου με 17.50, η Πατρινή Ιωάννα Λαβράνου της Ολυμπιάδας με 19.38 και η Εύη Αυγέρη με 20.28 η οποία έτρεχε ανεξάρτητη.

Στους άνδρες, πρώτος ήταν ο Ντένις Κολιός με του ΑΓΣΙ με 15.54, στην 2η θέση ο Φίλιππος Σιώμος-Γκύζας, επίσης του ΑΓΣΙ με 16.14 και την 3η θέση ο Πατρινός Γιάννης Μπάρλος του Κούρου Πατρών.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr