background img
banner
banner

“Μονόδρομος food and wine”: Ξεχωριστό Opening

ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Εδώ και δέκα ημέρες, η καινούρια πρόταση στον χώρο της εστίασης και της αναψυχής στην καρδιά της αγοράς της πόλης ακούει στο όνομα “Μονόδρομος Food and Wine”. Το κατάστημα που την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου πραγματοποίησε το Opening του νέου χώρου του, δείχνει τις… διαθέσεις του από τις πρώτες κιόλας ημέρες της ύπαρξής του: Διακεκριμένη οργάνωση, φιλικό προσωπικό, άψογη εξυπηρέτηση και πολύ καλή “μουσική στρώση” σε όλες σχεδόν τις ώρες της ημέρας.

Αν σε όλα αυτά, προστεθεί και η απόλυτη γευστική απόλαυση των δημιουργιών της κουζίνας του μαγαζιού και του αρχιμάγειρα Χρόνη Δαμαλά, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να μην είναι, παρά… διαχρονικό και εξαίρετο.

Με ξεχωριστές γεύσεις και «αρχιμαέστρος» στην κουζίνα

“Η ζωή είναι μονόδρομος και δεν γίνεται να οδεύουμε προς τα πίσω. Αυτό το σκεπτικό ακολουθώ και στην ζωή μου σαν άνθρωπος, αυτό ακολουθώ και σαν γαστρονομικός σύμβουλος στα πιάτα του καταστήματος που παρουσιάζουμε με την ομάδα μου. Η ιεραρχία που ακολουθείται και η συνεργασία που υπάρχει μεταξύ μας, πιστεύω ότι είναι η… μισή επιτυχία, ήδη! Αναμένουμε να “αγκαλιάσει” αυτή την προσπάθεια ο κόσμος με αγάπη, ώστε να εδραιωθεί και η υπόλοιπη μισή της επιτυχίας μας, πολύ σύντομα!” δήλωσε στο protionline.gr ο αρχιμαέστρος της γαστρονομίας Πολυχρόνης Δαμαλάς που είναι ο πρωτεργάτης των απολαύσεων που θα προσφέρει ο “Μονόδρομος “. Οι πρώτες ενδείξεις πάντως, δείχνουν μια πολύ ξεκάθαρη πρόθεση του κόσμου να δει, να βρεθεί και να απολαύσει τον χώρο της νέας χειμερινής πρότασης της γαστρονομίας στο Αίγιο, καθώς αρκετοί… γεμίζουν τον χώρο σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας, απολαμβάνοντας καφέ, πρωινό, κρασί και αλκοόλ, απλά και σύνθετα πιάτα, αλλά και τις ιδιαιτερότητες των γεύσεων που προσφέρονται.

Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά τη νύχτα

Παρ’ όλο που η οικονομική αστάθεια και τα προβλήματα της καθημερινότητας έχουν αλλάξει αρκετά τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς του Αιγιαλέα καταναλωτή, εν τούτοις ο “Μονόδρομος Food and Wine” προτείνει ευέλικτους και εναλλακτικούς τρόπους γεύσεων και κρασιών για όλες τις δυνατότητες και όλες τις τσέπες. Αυτό που ήταν εντελώς ορατό κατά τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του, ήταν η… εγρήγορση των ανθρώπων της επιχείρησης στο να εξυπηρετήσουν τους θαμώνες τους, οι πολύ καλές μουσικές επιλογές από τους καλύτερους dj’s της περιοχής, ο φωτισμός και το ντιζάιν και φυσικά, τα πιάτα που “κλέβουν” οπτικά κάθε ματιά και γευστικά κάθε βατή ή απαιτητική επιθυμία. Ο “Μονόδρομος” θα είναι όλες τις ημέρες της εβδομάδας ανοιχτός από τις 9 το πρωί μέχρι τις 1.30 τη νύχτα, ενώ τα επίσημα εγκαίνια του νέου χώρου πρόκειται να γίνουν μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr