background img
banner
banner

Ξανά «φως» στην οθόνη του «Απόλλωνα»

ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Σε λίγες υπολογίζεται η «πρεμιέρα» του Δημοτικού Κινηματογράφου «Απόλλων» για τη σεζόν 2022-23, με τους σινεφίλ της περιοχής να περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον την επανεκκίνηση. Από πλευράς Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας έχουν ήδη δρομολογηθεί από τον προηγούμενο μήνα οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν, έτσι ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες εντός του κτιρίου που στεγάζει τον μοναδικό κλειστό κινηματογράφο της περιοχής.

Ήδη έχει γίνει η παραχώρηση χρήσης του κυλικείου του σινεμά για την εξυπηρέτηση του κοινού καθ’ όλη τη διάρκεια των παραστάσεων – εκδηλώσεων για την αύξηση των εσόδων της επιχείρησης. Η διάρκεια της σύμβασης παραχώρησης έχει οριστεί ως τις 15 Ιουλίου 2023. Επίσης, η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. προχώρησε και σε ανάθεση της υπηρεσίας απεντόμωσης και μυοκτονίας του «Απόλλωνα», μαζί με το «Πολύκεντρο».

Εργασίες και… ταινίες πρώτης προβολής

Όπως ανέφερε στo protionline.gr, ερωτηθείσα σχετικά, η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Τσουκαλά, ΄΄αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται καθαρισμός –απολύμανση του χώρου του Δημοτικού Κινηματογράφου, ενώ παράλληλα τελειοποιούμε τον φωτισμό και αποκαθίστανται οι βλάβες που είχαν προκληθεί στα φώτα. Επίσης, έχει προβλεφθεί και η στεγανοποίηση στο πίσω μέρος του κτιρίου που έχει παρουσιάσει υγρασία ώστε να μην παρουσιαστούν προβλήματα΄΄.

΄΄Και φέτος θα συνεχίσουμε με ταινίες πρώτης προβολής για μικρούς και μεγάλους, δίνοντας σε όλους της δυνατότητα να… αφήνονται στη μαγεία του κινηματογράφου. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κόσμος της Αιγιάλειας θα «αγκαλιάσει» το σινεμά και θα στηρίξει τον Δημοτικό Κινηματογράφο και την προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε να παραμείνει ζωντανό και αυτό το κύτταρο πολιτισμού του δήμου΄΄, κατέληξε η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr