background img
banner
banner

ΣΕΦΑ Ανδραβίδας – Ήφαιστος/Αχιλλέας 69-77

Η μεγάλη νίκη του ανανεωμένου και ανέτοιμου ακόμη, Ήφαιστου/Αχιλλέα στην Ανδραβίδα ΄με 77-69 ήταν ασφαλώς από τα αποτελέσματα που ξεχώρισαν στην 3η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Η ομάδα της Αιγιάλειας εμφανίστηκε μεταμορφωμένη σε σχέση με την εικόνα που παρουσίασε απέναντι στον Κεραυνό και έδειξε ότι σταδιακά θα ανεβάζει την απόδοσή της, όπως είναι και αναμενόμενο αφού ουσιαστικά ακόμη βρίσκεται στα μισά της προετοιμασία της. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο (22-22) πήρε “κεφάλι” στο σκορ και δεν έχασε την πρωτοπορία μέχρι το τέλος φτάνοντας στη νίκη χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο νεαρός Καπόπουλος (που ήταν θετικός και στα προηγούμενα ματς) που μαζί με τον εξαιρετικό Τραγάρα πέτυχαν τους 39 από τους 77 πόντους της; ομάδας τους. Θετικός και ο Γκουρβέλος με σημαντικά τρίποντα όπως και ο Τσιρώνης χωρίς να υστερήσει κανένας από όσους αγωνίστηκαν. Από τους γηπεδούχους ο… συνήθης ύποπτος Θανάσης Νικολόπουλος πέτυχε 27 πόντους αλλά με εξαίρεση τον Χριστόπουλο, είχε μικρή βοήθεια επιθετικά από τους συμπαίκτες του.

Τα δεκάλεπτα: 22-22, 35-43, 49-61, 69-77.

Σ.Ε.Φ.Α. (Αναστασόπουλος): Σκαλτσάς 5, Αναστόπουλος, Δέμης 8, Λαμπρόπουλος 3(1), Τσιλιμίγκρας, Χρονόπουλος 15, Χριστοδουλόπουλος 3, Παπαγιάννης, Παναγόπουλος 8 (1), Νικολόπουλος 27 (2).

Ήφαιστος/Αχιλλέας (Γιούπης): Τραγάρας 22(2), Σωτηρόπουλος 5(1), Χρήστου 7 (1), Μιχαλόπουλος 2, Τσιρώνης 7(2), Τσιμπούκης 7, Καπόπουλος 17(1), Σαραμπαλης 1, Γκουρβέλος 9(3).


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr