background img
banner
banner

Στον Παναιγιάλειο βλέπουν το φιλικό με τον Κύψελο και περιμένουν

ΤΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΧΟΙΝΑΣ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, ΦΙΛΙΚΑ, ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Ουδέν νεώτερον για την έναρξη των πρωταθλημάτων, συνεχίζεται το ίδιο μονότονο πρόγραμμα στον Παναιγιάλειο. Απαραίτητα τα φιλικά παιχνίδια να διατηρούν σε εγρήγορση και σε κάποιο ενδιαφέρον τους ποδοσφαιριστές, που με την σειρά τους έχουν αρχίσει να κουράζονται με αυτές τις παρατάσεις στην αναστολή των επίσημων αγώνων.

Στις 4:30 το απόγευμα της Κυριακής θα ξεκινήσει το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και τον Κύψελο Κορίνθου. Ο αντίπαλος του γειτονικού νομού συμμετέχει και αυτός στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας και τον περιμένει σίγουρα δύσκολο έργο στον ανταγωνισμό με την Κόρινθο του προπονητή Κώστα Κιάσσου και του προέδρου Αλέξη Κούγια.

Ο Παναιγιάλειος ειδοποιήθηκε χθες να χρησιμοποιήσει το γήπεδο Δημητρόπουλου για τις ανάγκες της προπόνησης, αφού δεν υπήρχε κάποια άλλο διαθέσιμο.

Σχοινάς: “Η παράταση της πρεμιέρας μας βάζει σε κινδύνους”

Ο Φίλιππος Σχοινάς έχει επιστήσει την προσοχή στους μελανόλευκους για τις παγίδες που κρύβει ο αγωνιστικός χώρος και τους κινδύνους τραυματισμού.
Στις ερωτήσεις του protionline.gr πήρε θέση ο προπονητής του Παναιγιάλειου, λέγοντας:

Για την προετοιμασία

«Η προετοιμασία τέλος. Όλα τα παιδιά έχουν δείξει ζήλο και έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια και φοβάμαι ότι με την διακοπή όλα γίνονται πιο δύσκολα, αφού χάνεται το κίνητρο που έχει το πρωτάθλημα. Βγήκαμε κι εμείς εκτός χρόνου, αφού υπολογίζαμε την ετοιμότητά μας για άλλη ημερομηνία και ακόμα περιμένουμε.»

Για τα φιλικά

«Τα φιλικά είναι για συμπεράσματα και να φτιάξουμε ένα ρόστερ που είναι εντελώς καινούργιο. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο και σε αυτό έχουν συμμετοχή όλα τα παιδιά που παρουσιάζουν μεγάλη θέληση και πάθος στις προπονήσεις και στις φιλικές συναντήσεις. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι χωρίς να ατονίσουμε, αφού η παράταση της πρεμιέρας μας βάζει σε κάποιους τέτοιους κινδύνους.»

Για την αναστολή

«Η αναστολή είναι κάτι σαν συνέχεια του κορωνοϊού. Δεν ασχολείται κανείς με το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Το πώς θα βγουν τα έξοδα κανείς δεν ενδιαφέρεται και όλα αυτά για κάποιες κόντρες και σκοπιμότητες που καλύτερα γνωρίζουν μόνο αυτοί που εμπλέκονται».

Λιγόστεψαν οι απουσίες προστέθηκε όμως του Γκάτση

Μεγάλωσε χθες η …παρέα της προπόνησης, με τις επιστροφές των Λιάτου, Νικολόπουλου, Μαχαίρα και Καραπιπέρη. Τραυματίες παραμένουν οι Ανδρέας Σπανός και Τσεκούρας, ενώ τους συμπληρώνει τώρα και ο Γκάτσης. Ο επιθετικός του Παναιγιάλειου ένοιωσε ένα τράνταγμα στη μέση από μαρκάρισμα στην προπόνηση της Τετάρτης, είχε πόνους και δεν έλαβε μέρος στην  προετοιμασία της Πέμπτης.

Επίσης δεν προπονήθηκε ο Κώστας Αποστολής, αφού είχε ζητήσει άδεια για τις μαθητικές του υποχρεώσεις.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr