background img
banner
banner

Υποψήφιος στις επόμενες εκλογές και επικεφαλής της παράταξης “Αιγιάλεια Τώρα”

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει εκ νέου τον δήμο Αιγιαλείας στις δημοτικές εκλογές του 2023, έκανε γνωστή ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος. Ουσιαστικά, επιβεβαίωσε και επίσημα ό,τι είχε αναφέρει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 26ης Σεπτεμβρίου, εκεί όπου είχε εκφράσει και τη βεβαιότητα πως θα είναι και την επόμενη τετραετία στα ηνία του δήμου.

Ειδικότερα, απαντώντας στο σχόλιο της Βάσως Ψυχράμη ότι «ο δήμαρχος δεν θέλει άλλες μελέτες» ο κ. Καλογερόπουλος πως αυτό το είχε αναφέρει για το ζήτημα των συγκοινωνιακών μελετών και των απανωτών τροποποιήσεων και επ’ ουδενί γενικώς για τα έργα του δήμου. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει: ΄΄Σαφώς και θέλουμε μελέτες, ήδη έχουμε εκπονήσει και έχουμε και εγκρίσεις. Θέλουμε να φροντίσουμε σήμερα για τους επόμενους γιατί θεωρούμε ότι θα είμαστε εμείς οι επόμενοι. Γιατί ο κόσμος θα εκτιμήσει το έργο μας σε συνάρτηση με τις δυσκολίες΄΄.

«Πράσινο φως» από την πλειοψηφία της δημοτικής ομάδας

Είναι σαφές ότι ο δήμαρχος θεωρεί πως σε σχέση με όσα παρέλαβε, το έργο που καλείται να φέρει εις πέρας και τις δυσκολίες εκτέλεσής του, εξαιτίας και της έλλειψης πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και των οικονομικών συγκυριών, θα χρειαστεί μία ακόμη τετραετία για να επιτύχει όσα δεν προλαβαίνει στην τρέχουσα.

Πολύ σημαντική βεβαίως, για τον ίδιο, είναι η στήριξη των συνεργατών του, με τους εκλεγμένους συμβούλους της παράταξής του, να ανταποκρίνονται στη συνεδρίαση της δημοτικής του ομάδας την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου. Δεν παρέστη ωστόσο ο Δημήτρης Καλαμίδας, ο οποίος έχει διαχωρίσει τη θέση του από τους χειρισμούς της δημοτικής αρχής, έχοντας παραιτηθεί και από τη θέση του αντιδημάρχου, και ο οποίος πληροφορίες αναφέρουν πως δεν εκλήθη καν στη συνάντηση της Τετάρτης. Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες «θέλουν» την πρόεδρο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Τσουκαλά να μην απαντά ακόμη για το εάν θα ταχθεί στο… πλευρό του δημάρχου και στις επικείμενες εκλογές. Όσο για τους υπόλοιπους οκτώ, φαίνεται πως ακολουθούν το «τρένο» της παράταξης «Αιγιάλεια τώρα», στοχεύοντας μαζί με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο στο αύριο…

Η ανακοίνωση του δημάρχου και οι πρώτοι 8 για σύμβουλοι

Σε δελτίο Τύπου που εξεδόθη από τον δήμαρχο, επισημαίνονται τα εξής: ΄΄Συνεδρίασε η δημοτική ομάδα της Δημοτικής Αρχής Αιγιαλείας και συζήτησε για την περαιτέρω πορεία της εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών. Αφού συνεκτίμησε την τραγική κατάσταση που παρέλαβε το Δήμο, τις πραγματικά δύσκολες συνθήκες, την απολίτικη συμπεριφορά της αντιπολίτευσης που συνεχώς έβαζε εμπόδια και αφού αξιολόγησε το δημοτικό έργο και λαμβάνοντας υπόψιν τα έργα που έχει δρομολογήσει, αποφάσισε την συμμετοχή της στις επόμενες εκλογές με επικεφαλής το Δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο.

Ήδη δήλωσαν ότι θα είναι υποψήφιοι οι:
1. Ανδριόπουλος Παναγιώτης
2. Βασιλακοπούλου
– Καρτσωνάκη Διαμάντω
3. Γιδά Μαρία
4. Καραΐσκος Νικόλαος
5. Ντίνος Γεώργιος
6. Σταυροπούλου Μαρία
7. Φραγκονικολόπουλος Γεώργιος
8. Χριστόπουλος Βασίλειος

Ο Δήμαρχος προέβη στην κάτωθι δήλωση: «Αποφάσισα να είμαι και πάλι υποψήφιος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, προκειμένου να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο, όπου η εμπειρία, η γνώση, η αγάπη, η εργατικότητα και η δυνατότητα μας να τα καταφέρουμε στα δύσκολα, αποτελούν εγγύηση για τα επόμενα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, που με στήριξε, με στηρίζει και αποφάσισε να συνεχίσει να πορεύεται μαζί μου, έχοντας γνώμονα πάντα το καλό του τόπου.
Η ευθύνη είναι μεγάλη αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, με στόχο να δούμε την Αιγιάλεια να αξιοποιεί τις δυνατότητες της. Έχουμε ήδη βάλει τις βάσεις. Συνεχίζουμε….»΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr