background img
banner
banner

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΜΑΡΩΝ: Σε πλήρη δράση και προγραμματισμός παραστάσεων

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η νέα χρονιά για τον Χορευτικό Όμιλο Καμαρών. Από τις αρχές Οκτώβρη άρχισαν τα μαθήματα χορού για όλα τα τμήματα του συλλόγου, που και φέτος γίνονται στη φιλόξενη αίθουσα του Π.Σ. «Απόλλων» στις Καμάρες.

Παλιοί και νέοι χορευτές-χορεύτριες έχουν πλαισιώσει όλα τμήματα του Χ.Ο.Κ., ενδεικτικό της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και ως αποτέλεσμα των πολύ σημαντικών παραστάσεων, με αποκορύφωμα την εξαιρετική παράσταση του καλοκαιριού που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ορχήστρα ‘‘Χοροσταλίτες’’.

Φέτος στο Χ.Ο.Κ. λειτουργούν δύο τμήματα ενηλίκων (Παρασκευή στις 19.15-20.45 & 21.00-22.30), ένα τμήμα εφηβικό (Πέμπτη 21.00-22.30) ενώ δημιουργήθηκαν και δύο νέα τμήματα, πρωτοσχολικής ηλικίας και παιδικό (Παρασκευή 17.00-18.00 & 18.00-19.00, αντίστοιχα). Η προσέλευση και οι εγγραφές συνεχίζονται γεγονός που δημιουργεί σημαντικές προσδοκίες αλλά και υποχρεώσεις στους υπεύθυνους του συλλόγου για νέες δράσεις σε όλα τα επίπεδα. Σημείο αναφοράς είναι ότι τα μαθήματα χορού παρακολουθούν χορευτές-χορεύτριες όχι μόνο από τις Καμάρες αλλά και αρκετές άλλες περιοχές (από Ψαθόπυργο μέχρι Αίγιο).

Στο επόμενο διάστημα θα γίνει ο αγιασμός για τη νέα χρονιά, ενώ το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε τη συμμετοχή του συλλόγου σε μια επετειακή εκδήλωση στα τέλη Οκτώβρη και ήδη ξεκίνησε ο προγραμματισμός για παραστάσεις και άλλες δράσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr