background img
banner
banner

Όλα ρευστά για το τι θα προκύψει

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ

Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου μπορεί να ανάψει το φως για την έναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, μπορεί από την άλλη να παραμείνουμε στην αναστολή αυτών.

Η Πολιτεία επιμένει να μην επιτρέπει στα γήπεδα την παρουσία των σωματείων που δεν έχουν εγγραφεί στο Μητρώο της ΓΓΑ, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στις ομάδες που έχουν την Αθλητική Αναγνώριση και έχουν υποβάλλει αίτηση εγγραφής στο Μητρώο, να αγωνιστούν κανονικά στα πρωταθλήματα, περιμένοντας τυχόν διορθώσεις και οδηγίες για έγγραφα που μπορεί να απουσιάζουν.

Από την πλευρά της η ΕΠΟ δεν θέλει με τίποτα να εφαρμοστεί η Ειδική Αθλητική Αναγνώριση σαν αναγκαία συνθήκη σε ότι αφορά την χρήση των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων και την συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα, χωρίς να φέρνει αντίρρηση για την εγγραφή στο Μητρώο.

Μεγάλη η σημασία για το τι θα προκύψει αύριο σε ότι αφορά την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου ανάπτυξης, αφού τα χρονικά περιθώρια εξαντλούνται. Έτσι όπως πάει το πράγμα, θα δούμε τις ομάδες να δίνουν …τρία παιχνίδια την εβδομάδα για να καλυφθεί ο χαμένος χρόνος.

Αθλητικοί παράγοντες για προσευχή στο Άγιο Όρος πριν αρχίσει το πρωτάθλημα

Ενώ είναι όλα ρευστά με την έναρξη των πρωταθλημάτων, αθλητικοί παράγοντες της περιοχής βρήκαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Άγιο Όρος.

Για κάποιους έχει καθιερωθεί ετησίως το προσκύνημα στον θαυμαστό αυτό ιερό τόπο, όπως και για τους εικονιζόμενους Αχιλλέα Κιτσάτη και Νίκο Παπαχριστόπουλο.
Στο ΔΣ της ποδοσφαιρικής ομάδας των Καμαρών ο Αχιλλέας, προπονητής στην ΑΕ Καλαβρύτων μαζί με τον Κωστή Βλάχο ο Νίκος, εκπλήρωσαν και για το 2022 την αγαπημένη τους συνήθεια, που μπορεί να χαρακτηριστεί κάτι σαν τάμα.

Στον ελεύθερο χρόνο τους έκαναν αρκετές γνωριμίες, ξεχωρίζοντας κατά προτεραιότητα τους πιστούς προερχόμενους από τον αθλητισμό. Πολλά τα θέματα της συζήτησης, όπως η κλήρωση της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2024, το πλήρωμα των 7 αγωνιστικών στην SuperLeague 1, την καθυστέρηση που θα πάει ακόμα πίσω για το πρωτάθλημα της Super League 2 και φυσικά την χωρίς τέλος αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Πλήρως κατηρτισμένοι οι εικονιζόμενοι, ανέλυσαν με λεπτομέρειες όλα τα θέματα, γεμίζοντας με αθλητική φιλολογία τις συναντήσεις τους.

Εκτός από τους Αχιλλέα Κιτσάτη και Νίκο Παπαχριστόπουλο, στην παρέα της φωτογραφίας εικονίζονται επίσης οι: Σάκης Χατζόγλου (παλαίμαχος και γνωστός ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης), Βασίλης Διαμαντής (μάνατζερ ποδοσφαίρου), Γιάννης Παναγιωτακόπουλος (ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Πατρών) και ο Ανδρέας Κόρμπος από την Καλιφόρνια.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr