background img
banner
banner

Άρωμα… καθαριότητας στο Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων δήμου Αιγιαλείας

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Τα τελευταία γεγονότα σε σχέση με τους συμβασιούχους covid φαίνεται πως… έκαναν πιο δυνατό το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων δήμου Αιγιαλείας που βγήκε ενισχυμένο από την κάλπη που στήθηκε την περασμένη Παρασκευή 7 Οκτωβρίου. Στην εκλογική διαδικασία για νέο Διοικητικό Συμβούλιο, αντιπροσώπους στο Εργατικό Κέντρο Αιγίου και την ΠΟΠ ΟΤΑ και μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής, προσήλθαν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη, γεγονός που φανερώνει συσπείρωση γύρω από το Σωματείο.

Το αποτέλεσμα των αρχαιρεσιών δείχνει… εμπιστοσύνη σε μέλη της προηγούμενης διοίκησης, αλλά και σε νέα, ενώ σημαντικό «μερίδιο» στη διοίκηση καταλαμβάνουν άτομα που απασχολούνται στους τομείς Καθαριότητας του δήμου.

Ποιοι εκλέγονται

Συνολικά ψήφισαν 120 άτομα, υπήρξε δηλαδή πλήρης συμμετοχή 100%. Για το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται: Μαρία Κοντεσοπούλου,, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Ακριβή Σπηλιοπούλου, Άγγελος Αποστολόπουλος, Μαρίνος Κουνινιώτης, Ηλίας Φιλιππακόπουλος και Παναγιώτης Λινάρδος.

Ως αντιπρόσωποι στο Εργατικό Κέντρο Αιγίου, εκλέγονται οι Μαρία Κοντεσοπούλου, Παναγιώτης Γιαννόπουλος και Μαρίνος Κουνινιώτης.

Για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού ΟΤΑ, εκλέγονται οι Μαρία Κοντεσοπούλου και Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

Μαζική μετάβαση στην Αθήνα για το δικαστήριο

΄΄Το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων δήμου Αιγιαλείας, ανανεωμένο, με νέα διοίκηση και μη πτοούμενο από τα όσα έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες ημέρες σε σχέση με το θέμα των συμβασιούχων covid, βρήκε ενισχυμένο από αυτή την εκλογική διαδικασία και συνεχίζει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των εργαζομένων΄΄, επισήμανε στο protionline.gr η πρώτη σε ψήφους, Μαρία Κοντεσοπούλου.

Να σημειωθεί τέλος ότι την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, το Σωματείο δρομολογεί λεωφορείο για μαζική μετάβαση των μελών του στην Αθήνα, με την υποστήριξη του Εργατικού Κέντρου Αιγίου, όπου εκδικάζεται η υπόθεση των συμβασιούχων covid, στηρίζοντας τον αγώνα τους.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr