background img
banner
banner

Έκτακτη γενική συνέλευση ζήτησαν τα σωματεία

ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΣΑ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας Άγγελος Δανιήλ εστίασε το πρόβλημα της αναστολής των πρωταθλημάτων στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ. Έχουμε υπογράψει με την FIFA (που έχει βάλει δικηγόρο τον Ιωαννίδη) και δεν μπορεί να κάνει παρέμβαση η Πολιτεία.

Δεν έχουμε το δικαίωμα να πράξουμε διαφορετικά όσο έχει υπογραφεί ότι ακολουθούμε τους νόμους FIFA, UEFA.

Όλα τα σωματεία που έδωσαν το παρόν στην χθεσινή συνέλευση τάχθηκαν υπέρ της διεξαγωγής των πρωταθλημάτων και ζήτησαν από τα μέλη της Ε.Ε της ΕΠΣΑ την πραγματοποίηση έκτακτης γενικής συνέλευσης, στην οποία θα προβάλλουν την προτίμησή τους για την έναρξη των πρωταθλημάτων.

Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει τόνισε ο πρόεδρος Άγγελος Δανιήλ, αφού είναι εκτός δικαιοδοσίας μας και δεν μπορούμε να πάμε ενάντια στους κανόνες που ακολουθούμε.

Πίστη ότι θα βρεθεί μια λύση

Υπάρχει μια πίεση από όλες τις πλευρές για την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, γεγονός που μπορεί να φέρει το θετικό αποτέλεσμα.
Όμως για να πραγματοποιηθούν τα πρωταθλήματα εντός μιας καθορισμένης χρονικής διάρκειας, θα πρέπει να ξεκινήσουν μέχρι τέλος Οκτωβρίου.

Ποιοι εκπροσώπησαν την Αιγιάλεια

Από την περιοχή μας ήταν παρόντες στην συγκέντρωση της ΕΠΣ Αχαΐας εκπρόσωποι από τον Αστέρα Τέμενης, τον Αχιλλέα Καμαρών, τον Απόλλωνα Συνοικισμού και την Θύελλα Αιγίου.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr