background img
banner
banner

Έξι συλλήψεις σε μία ημέρα στην Αιγιάλεια

ΔΥΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ

Πλούσιο είναι το αστυνομικό δελτίο, στην Αιγιάλεια, καθώς  σημειώθηκαν έξι συλλήψεις για τρεις ξεχωριστές υποθέσεις. Οι δύο αφορούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και οι τέσσερις ρευματοκλοπή.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγιαλείας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και δυο μηνών για
κλοπή.

Το πρωί της ίδιας ημέρας συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγιαλείας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους για κλοπή και απόπειρα κλοπής.

Τέλος, τη Δευτέρα το πρωί, σε περιοχή της Αιγιάλειας, από αστυνομικούς της ομάδας ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί (ένας άνδρας – τρεις γυναίκες), διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι ρευματοδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr