background img
banner
banner

«ΑΠΟΛΛΩΝ»: Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινά με τη «Γιορτή του Σινεμά»!

Ο δημοτικός κινηματογράφος «Απόλλων» υποδέχεται τους σινεφίλ τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα με εορταστική διάθεση! Η Γιορτή του Σινεμά έρχεται να ανανεώσει το ενδιαφέρον προς την έβδομη τέχνη και να ανοίξει ξανά τις πόρτες των κινηματογράφων στο ευρύ κοινό. Με τρεις νέες ταινίες – Minions 2: Η άνοδος του Γκρου, Κοίτα τους πως τρέχουν, Η τελευταία Νύχτα με τις Μάσκες – οι επιλογές είναι πολλές και συναρπαστικές!

Γιορτή του Σινεμά

Σήμερα Πέμπτη 27 Οκτωβρίου η Γιορτή του Σινεμά καταφθάνει στον κινηματογράφο «Απόλλων», προσφέροντας στους απανταχού σινεφίλ, ενιαία τιμή εισιτηρίου 2€ για κάθε μία από τις προαναφερθείσες ταινίες! Μην χάσετε αυτή την μοναδική προσφορά! Στηρίζουμε το σινεμά εμπράκτως! Η ενέργεια αυτή διοργανώνεται από τους διανομείς κινηματογραφικών ταινιών και έχει την υποστήριξη των επιχειρήσεων των κινηματογραφικών αιθουσών πανελλαδικά.

Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου

Βρισκόμαστε στην καρδιά της δεκαετίας του ’70, όπου όλοι έχουν λουλούδια στα μαλλιά και χρωματιστά παντελόνια και ο μικρός Γκρου μεγαλώνει στα προάστεια. Ως φανατικός οπαδός μια ομάδας σούπερ κακών με το όνομα «Vicious 6», ο Γκρου θέλει να γίνει αρκετά κακός ώστε μια μέρα να μπορέσει να γίνει μέλος της ομάδας τους. Ευτυχώς, στην προσπάθειά του να σπείρει το χάος, τον βοηθούν οι μικροί του ακόλουθοι, τα λατρεμένα Minions. Όλοι μαζί, ο Κέβιν, ο Στιούαρτ, ο Μπομπ και ο Όττο, ένα νέο minion με «σιδεράκια» στα δόντια και με την απεριόριστη επιθυμία να είναι αρεστός σε όλους, αναπτύσσουν τις ικανότητές τους καθώς ετοιμάζονται να πειραματιστούν με τα πρώτα τους όπλα και να πραγματοποιήσουν τις πρώτες τους μυστικές αποστολές. Όταν οι «Vicious 6» απομακρύνουν τον ηγέτη τους, τον θρυλικό πολεμιστή WildKnuckles, ο Γκρου περνάει από συνέντευξη για να γίνει το νεότερο μέλος της ομάδας τους. Όμως αυτή η προσπάθεια δεν πηγαίνει καθόλου καλά (για να το θέσουμε κομψά) και όλα γίνονται πολύ χειρότερα αφού ο Γκρου τους ξεγελάει. Τελικά, θα καταλήξει να γίνει ο ίδιος θανάσιμος εχθρός του απόλυτου κακού. Ενώ όλοι τον καταδιώκουν, ο Γκρου θα στραφεί σε μια απρόσμενη πηγή για πάρει καθοδήγηση. Στον ίδιο τον WildKnuckles. Εκεί θα ανακαλύψει ότι ακόμα και οι πιο κακοί χρειάζονται μια βοήθεια από έναν φίλο.

Σκηνοθεσία: Κάιλ Μπάλντα. Τις φωνές τους δανείζουν οι: Τζίνη Παπαδοπούλου, Δανάη Τσούμου, Λίλα Μουτσοπούλου, Μαριάνθη Σοντάκη, Γιάννης Ζουγανέλης, Στέλιος Ψαρουδάκης, Πέτρος Δαμουλής, Μυρτώ Θεοδοσίου, Αποστόλης Ψυχράμης, Αργύρης Παυλίδης, Βασίλης Μήλιος, Άγγελος Λιάγκος, Ανδρέας Ευαγγελάτος. Διάρκεια: 88 λεπτά.

Κοίτα τους πως τρέχουν

Στο West End του Λονδίνου της δεκαετίας του 1950, τα σχέδια για την κινηματογραφική μεταφορά ενός επιτυχημένου θεατρικού έργου διακόπτονται απότομα όταν ένα βασικό μέλος του συνεργείου δολοφονείται. Όταν ο αποτραβηγμένος από τον κόσμο επιθεωρητής Stoppard (Sam Rockwell) και η πρόθυμη αρχάρια Constable Stalker (Saoirse Ronan) αναλαμβάνουν την υπόθεση, βρίσκονται μπλεγμένοι σε ένα αινιγματικό παιχνίδι υπόπτων, ερευνώντας τη μυστηριώδη ανθρωποκτονία με δικό τους κίνδυνο. Σκηνοθεσία: Τομ Τζορτζ. Πρωταγωνιστούν: Σαμ Ρόκγουελ, Σίρσα Ρόναν, Εϊντριεν Μπρόντι, Ντέιβιντ Ογιελόβο, Ρουθ Γουίλσον, Χάρις Ντίκινσον. Διάρκεια: 98 λεπτά.

Η τελευταία Νύχτα με τις Μάσκες

Τέσσερα χρόνια μετά τα γεγονότα του «Halloween Kills», η Λόρι ζει με την εγγονή της Άλισον, και ολοκληρώνει τη συγγραφή των απομνημονευμάτων της. Ο Μάικλ Μάιερς δεν έχει εμφανιστεί έκτοτε. Η Λόρι, αφού επέτρεψε στο φάντασμα του Μάικλ να καθορίζει τη ζωή της για τόσες δεκαετίες, αποφάσισε να απελευθερωθεί από τον φόβο και την οργή και να αγκαλιάσει τη ζωή. Έχει υποβληθεί πλέον σε εντατική θεραπεία και έχει χτίσει σιγά -σιγά ένα ασφαλές, σταθερό, αγαπημένο σπίτι για τον εαυτό της και την 21χρονη εγγονή της. Η Άλισον είναι πλέον νοσοκόμα και αναπτύσσει μια ρομαντική σχέση με τον εσωστρεφή Κόρεϊ, ο οποίος θα κατηγορηθεί για τη δολοφονία του αγοριού που πρόσεχε τη νύχτα του Halloween του 2019. Ο θάνατος του αγοριού συνέβη κάτω από ανεξήγητες συνθήκες και ο Κόρεϊ αθωώθηκε, αλλά η μικρή πόλη τον αντιμετωπίζει πλέον σαν παρία. Όταν η Λόρι, χρόνια μετά την αθώωση του Κόρεϊ, βλέπει τον νεαρό να εκφοβίζεται από κάποιους ντόπιους εφήβους, έρχεται να τον υπερασπιστεί και στη συνέχεια ξεκινά και ενθαρρύνει τη σχέση της Άλισον και του Κόρεϊ. Όσο όμως το ειδύλλιό τους εξελίσσεται, η Λόρι αρχίζει να αισθάνεται άβολα, καθώς η Άλισον αρχίζει να απομακρύνεται από κοντά της και η προσωπικότητα του Κόρεϊ φαίνεται να αλλάζει. Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν. Πρωταγωνιστούν: Τζέιμι Λι Κέρτις, Αντι Μάτιτσακ, Τζέιμς Τζουντ Κόρτνεϊ. Διάρκεια: 111 λεπτά.

Πρόγραμμα Προβολών

Από την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου: 17:30: Minions 2: Η άνοδος του Γκρου, 19:30: Κοίτα τους πως τρέχουν. 21:30: Η τελευταία νύχτα με τις μάσκες. Γενική Είσοδος: 5 ευρώ.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr