background img
banner
banner

Αστέρας Τέμενης – Απολλωνιάδα 73-46

Ο Αστέρας Τέμενης μετέτρεψε σε «περίπατο» και το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής απέναντι στην Απολλωνιάδα επικρατώντας με 73-46, δείχνοντας ότι μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Με κορυφαίους τους Θεοδωρόπουλο και Καρακάση «ανέβασε στροφές» μετά το πρώτο δεκάλεπτο προσφέροντας κατά διαστήματα και ωραίο θέαμα στους 130 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη εναντίον μιας νεανικής και ταλαντούχας ομάδας, με έναν πολύ έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή. Νομίζω ότι μετά το πρώτο πεντάλεπτο ελέγχαμε πλήρως τον ρυθμό του παιχνιδιού και με όπλο την πολύ δυνατή μας άμυνα μπορέσαμε και επικρατήσαμε σχετικά εύκολα. Είναι σημαντικό να δώσω συγχαρητήρια και στα παιδιά που μπορεί να μην σκόραραν, όμως με τη βοήθειά τους σε άλλους τομείς όπως στην άμυνα, στα ριμπάουντ, στα κοψίματα και στα κλεψίματα, αποτέλεσαν σημαντικούς παράγοντες για τη νίκη μας. Συνεχίζουμε με ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, ίσως με την πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτήν την περίοδο, την ΕΑ Παραλίας. Και πάλι συγχαρητήρια στην Απολλωνιάδα για την προσπάθειά της και καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος», δήλωσε μετά το ματς ο προπονητής του Αστέρα, Άρης Ξενούλης.

Τη δική τους ξεχωριστή νότα έδωσαν στον αγώνα και οι τσιρλίντερς του Αιγίου. Οι μικρές αθλήτριες της Κατιάνας Λατάνη εντυπωσίασαν με το πρόγραμμά τους στα time out και στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, τους 120-130 θεατές που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Διαιτητές: Κανελλόπουλος-Καμήτσος-Αποστολόπουλος

 Τα 10λεπτα: 16-14, 26-17, 14-07, 17-8

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ (Ξενούλης): Δούβος 9 (1), Ράπτης 2, Θεοδωρόπουλος 19, Βλάχος 7, Οικονομίδης 6 (1), Γκούτης 8, Καρακάσης 13 (1), Τσινούκας 7, Κωστακόπουλος 2, Σταθακόπουλος, Λαδικός

ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ (Πολυδωρόπουλος): Ν. Αθανασόπουλος 17 (1), Φιλίππου 9 (1), Αμπατζής 2, Μηλιτσόπουλος 12 (1), Μπαρδάκης 1, Κλαμπάνης 3 (1), Παπαφωτίου 2, Γιαννακόπουλος, Καραλής, Καραπιπέρης, Παπανικολάου, Βασιλείου.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Ήφαιστος/Αχιλλέας – Κεραυνός 28-61

Αραχωβίτικα/Ακταίο – Πανωλενειακός 20-0 α.α.

Πυρσός – ΕΑ Παραλίας 61-67

Αστέρας Τέμενης – Απολλωνιάδα 73-46

Φαέθων Γέφυρα Αντιρρίου – ΕΑΠ 57-76

ΑΕ Αγυιάς – ΣΕΦΑ Ανδραβίδας 87-37

Ολυμπιάδα – Α.Ο. Δύμης ΄07 58-66

Η βαθμολογία (σε 2 αγωνιστικές)

Αστέρας Τέμενης  4

ΑΕ Αγυιάς 4

Κεραυνός Αιγίου 4
ΑΟ Δύμης 4
ΕΑ Παραλίας  4
ΕΑΠ  4
ΣΕΦΑ  3
Πυρσός  3
Απολλωνιάδα  2
Αραχωβίτικα  2
Ήφαιστος/Αχιλλέας 2
Ολυμπιάδα  2
Φαέθων  2
Πανωλενειακός  2

Η επόμενη αγωνιστική

ΣΕΦΑ Ανδραβίδας – Ήφαιστος/Αχιλλέας

Κεραυνός – Φαέθων Αντιρρίου

ΕΑΠ – Ολυμπιάδα

ΑΟ Δύμης – Πυρσός

ΕΑ Παραλίας – Αστέρας Τέμενης

Απολλωνιάδα – Πανωλενειακός

Αραχωβίτικα – ΑΕ Αγυιάς


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr