background img
banner
banner

Α. ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ: «Η πορεία αυτής της κυβέρνησης θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές»

«Η πορεία αυτής της κυβέρνησης θα συνεχιστεί και μετά τις επόμενες εκλογές, γιατί οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες δεν θα επιτρέψουν κανένα πισωγύρισμα σε ότι με τόσο κόπο έχουμε επιτύχει. Γιατί αυτό επιτάσσει το συμφέρον, όχι του κόμματος, αλλά της Ελλάδας».

Αυτά, μεταξύ άλλων, ανέφερε ο Υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης, στο μήνυμα που έστειλε στην πολιτική εκδήλωση της ΔΕΕΠ Αχαΐας για τα 48α γενέθλια της ΝΔ με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη.

Ο κ. Κατσανιώτης, που λόγω κυβερνητικών υποχρεώσεων απουσιάζει στη Λατινική Αμερική και δεν μπόρεσε να παραστεί στην εκδήλωση, στο μήνυμά του σημειώνει ότι η ΝΔ πλησιάζει στο ορόσημο της πεντηκονταετίας, χωρίς ποτέ να λείψει από την πρώτη γραμμή της πολιτικής ζωής της χώρας, γιατί είναι ένα κόμμα με προτάσεις και λύσεις που δικαιώθηκαν από το χρόνο και από την ψήφο του ελληνικού λαού.

«Η Ελλάδα είναι πλέον μια χώρα σύγχρονη, με ισχυρή παρουσία σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς, με ουσιαστικές προτάσεις για την αντιμετώπιση των προκλήσεων των καιρών. Προτάσεις που γίνονται αποδεκτές από τους συμμάχους μας, έστω και αν προκαλούν την οργή σε ορισμένους, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό της χώρας» αναφέρει ο κ. Κατσανιώτης, προσθέτοντας πως η ισχυρή παρουσία της Ελλάδας δεν είναι τυχαίο γεγονός.

Οφείλεται στην μεγάλη προσπάθεια της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, που εργάζεται συστηματικά, δημιουργεί συμμαχίες, προτείνει λύσεις και βρίσκεται πάντοτε μπροστά χωρίς να κρύβεται.

«Η Ελλάδα είναι πόλος σταθερότητας στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και την ευρύτερη γειτονιά μας. Αυτό σημαίνει ότι τιμούμε τις δεσμεύσεις και τις συμμαχίες μας και ότι ως μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, προωθούμε ενεργά συνέργειες και περιφερειακές εταιρικές σχέσεις με βάση το Διεθνές Δίκαιο, εντός του μεγάλου πλαισίου του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. Και γι΄αυτό η Ελλάδα αντιμετωπίζεται ως δύναμη ειρήνης και σταθερότητας από τους συμμάχους της. Αυτό αποδεικνύουν τόσο η ΕλληνοΑμερικανική Αμυντική και Διακοινοβουλευτική Εταιρική Σχέση, που είναι πλέον νόμος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, όσο και η συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με τη Γαλλία. Επιπλέον, η χώρα μας έχει αναπτύξει στενούς δεσμούς με σημαντικούς εταίρους της περιοχής, που εκτείνονται από τα Βαλκάνια στη Μέση Ανατολή και από τη Βόρεια Αφρική στον Κόλπο.
Για όλα αυτά, η Νέα Δημοκρατία θα γιορτάσει πολλά γενέθλια ακόμη. Θα είναι πάντα ένα κόμμα μεγάλο» καταλήγει ο κ. Κατσανιώτης.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr