background img
banner
banner

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ: “Φιλική” νίκη επί της Ολυμπιάδας (3-1)

ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ 35 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Καλή εικόνα έδειξε, για δύο τουλάχιστον σετ, ο ΑΟ Αιγιαλέων στο φιλικό που έδωσε στην Πάτρα με αντίπαλο την Ολυμπιάδα, 35 ημέρες πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της preleague των Ανδρών. Δυσκολεύτηκε στα δύο πρώτα σετ αλλά ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του στα δύο επόμενα επικρατώντας τελικά εύκολα με 3-1 σετ (25-23, 19-25, 25-16, 25-14). Ο προπονητής της Αιγιώτικης ομάδας Παναγιώτης Παπαδόπουλος σε γενικές γραμμές (και για την περίοδο που βρίσκεται η προετοιμασία), εμφανίστηκε ικανοποιημένος αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς για πλήρη συμπεράσματα. Από τους (πολλούς) νεοαποκτηθέντες αγωνίστηκαν οι Λιβαθηνός, Κανάς, Τσιχλιάς, Μαρουλάς, Δρακόπουλος, Κάβουρας και Αλιάι. Οι δυο ομάδες θα δώσουν ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι τις επόμενες μέρες.

ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παπαδόπουλος): Λιβαθηνός, Κανάς, Σαλαβασίδης, Δασκαλόπουλος, Μούρτζης, Χασάπης, λίμπερο ο Σύρος (Τσιχλιάς, Μαρουλάς, Δρακόπουλος, Κάβουρας Αλιάι)

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Συνοδινός): Φιλίππου, Πατρινός, Γιαννόπουλος, Γεωργάτος, Θ. Γεωργακόπουλος, Κανελλόπουλος, λίμπερο ο Καραγεώργος (Ράπτης ως λίμπερο, Αικατερινάρης, Εκμετσόγλου).

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας

Με τη λαχειοφόρο (με έπαθλο ένα ηλεκτρικό ποδήλατο) να βρίσκεται σε εξέλιξη, η διοίκηση έθεσε σε κυκλοφορία και τις κάρτες διαρκείας για τα 10 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου. “Από σήμερα στη διάθεση των πιστών φίλων του Α.Ο. Αιγιαλέων, η νέα κάρτα διαρκείας για τη σεζόν που έρχεται! Στηρίξτε την ομάδα μας στο ορόσημο των 10 ετών από την ίδρυσή της, απολαύστε τους εντός έδρας αγώνες μας και κερδίστε πλούσια δώρα! Με 20€ γίνεστε κομμάτι μας! “, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr