background img
banner
banner

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΝΑΣ: «Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα»

Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Η επιστροφή του Βασίλη Μπούνα στον Παναιγιάλειο σημαδεύτηκε με όμορφες αναμνήσεις των φιλάθλων που με ανεβασμένο ηθικό και αισιοδοξία περιμένουν τώρα τον Παναιγιάλειο πρωταγωνιστή.

Με την απόδοσή του στο φιλικό της Κυριακής με τον Κύψελο, πέρα από το γκολ που πέτυχε παρουσίασε για μια ακόμα φορά τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον Αιγιώτικο Σύλλογο.
Σε αυτή την περίοδο με την απουσία της επίσημης αγωνιστικής δραστηριότητας που επιφέρει την οικονομική δυσχέρεια, με έναν Παναιγιάλειο να ξεκινά από το μηδέν και με ένα πρωτάθλημα που αναμένεται πάρα πολύ δύσκολο, ο έμπειρος επιθετικός του Παναιγιάλειου μιλά σήμερα στo protionline.gr και αποκαλύπτει:

Πως βλέπεις αυτή τη νέα ομάδα, ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις για τους συμπαίκτες και την ομαδικότητα που την διακρίνει;
Η ομάδα είναι από τις λίγες φορές που ενέργησε γρήγορα και αποτελεσματικά στον σχεδιασμό ενός νέου κατά ομολογία έμψυχου υλικού. Θεωρώ ότι παρά τις δυσκολίες της εποχής και του ποδοσφαίρου γενικότερα έφτιαξε ένα πολύ ωραίο και αξιόπιστο σύνολο ώστε να διεκδικήσει τον στόχο, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Γ΄ εθνική και με την μέχρι τώρα καλή πορεία της κατά γενική ομολογία, έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Στη σειρά των φιλικών αγώνων με τους περισσότερους αντιπάλους ιδιαίτερα δύσκολους, ποια είναι τα συμπεράσματα που έχεις εξάγει;
Κοιτάξτε να δείτε κάποια παιχνίδια σταθήκαμε καλά, κάποια αλλά όχι. Έχουμε παίξει πολλά φιλικά λόγο και της αργοπορίας της έναρξης στο πρωτάθλημα, τα συμπεράσματα μου είναι οτι η ομάδα είναι καλή όπως επίσης και οι ποδοσφαιριστές της, αλλα θέλει δουλειά στην ομοιογένεια και στην ταυτότητα της. Μην ξεχνάμε είναι καινούργια ομάδα με πολλές αλλαγές και προσθήκες. Χρειάζεται πίστωση χρόνου απλά επειδή μας πιέζει ο χρόνος και ο στόχος καλούμαστε να το κάνουμε γρήγορα. Εγώ πάντως είμαι αισιόδοξος για την πορεία της. Τα μέχρι τώρα δείγματα εκτός από κάποιες παρενθέσεις είναι θετικά.

Επειδή η βαριά ήττα 1-7 από την Καλλιθέα σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, πες μας και την δική σου άποψη.
Εγώ να πω την αλήθεια δεν στέκομαι καθόλου στο αποτέλεσμα. Είναι λάθος μιλάμε για την Καλλιθέα που έχει στόχο την άνοδο στην Α’ εθνική και μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει με δυο μήνες προετοιμασία σοβαρή. Εμείς μια ομάδα σε τοπικό επίπεδο με νέα παιδιά στο σύνολο της με έναν μήνα προετοιμασίας και αυτή με πολλές δυσκολίες. Προσωπικά δεν το βλέπω σαν μέτρο σύγκρισης και κανονικά δεν θα έπρεπε και να γίνει ένα τέτοιο φιλικό. Η ομάδα δεν είναι έτοιμη ούτε ήταν για να αντεπεξέλθει απέναντι σε τέτοιον αντίπαλο. Δεν μπορούμε να ζητάμε πράγματα που δεν γίνονται. Δυστυχώς όμως το αποτέλεσμα δεν αλλάζει οπότε κοιτάμε μπροστά.

Ποιες είναι κατά την προσωπική σου άποψη οι επιπτώσεις της αναστολής των πρωταθλημάτων στον Παναιγιάλειο;
Αρχικά φέρνει εκνευρισμό και ανασφάλεια στους ποδοσφαιριστές. Δεύτερον αγχώνει την διοίκηση γιατί χωρίς πρωτάθλημα πως μπορεί να κινηθεί για διαρκείας και χορηγίες και οτιδήποτε θα φέρει χρήματα στον σύλλογο. Δεν υπάρχει ο μεγαλομέτοχος εδώ και το ευρώ βγαίνει με αίμα και προσπάθεια. Οπότε ακολουθούν και ψυχολογικές επιπτώσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Πόσο να κάνεις προπόνηση χωρίς επίσημο παιχνίδι και πως θα κινηθεί η διοίκηση χωρίς οικονομικές εισφορές;

Από την προηγούμενη φορά που και με την δική σου παρουσία το 2019-20 ο Παναιγιάλειος κατάφερε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, οι αντίπαλοι είναι τώρα ισχυρότεροι. Αυτό περιορίζει τις πιθανότητες στην κατάκτηση του πρωταθλήματος;
Πιστεύω ακριβώς το ίδιο. Το πρωτάθλημα έχει δυναμώσει αλλά αυτό είναι ένα κίνητρο παραπάνω για όλους μας. Υπηρετούμε μια μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία και πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και των στόχων της. Σεβόμαστε τους πάντες αλλά δεν μας φοβίζει κανένας ο Παναιγιάλειος πρέπει να γυρίσει εκεί που του αρμόζει και του αξίζει και αυτό θα αρχίσει ξανά από την φετινή χρόνια!

Ποιοι αντίπαλοι πιστεύεις ότι θα βάλουν δύσκολα στον Παναιγιάλειο και από πού θα εξαρτηθεί η τελική επικράτηση;
Πιστεύω ότι υπάρχουν ομάδες έμπειρες, ομάδες νεανικές με καλά και ποιοτικά σύνολα. Υπολογίζω ότι θα έχουμε στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας 5-6 ομάδες που θα είναι έτοιμες να κοντράρουν όλους τους αντιπάλους. Δεν θα σταθώ σε ονόματα αυτά θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Ο καθρέφτης εκει είναι.

Πως είναι η αίσθηση στα αποδυτήρια με πολλούς νέους παίκτες και ποια η σχέση σας με την προσωρινή διοίκηση;
Όπως πάντα τα αποδυτήρια μας είναι μια χαρά. Με μένα τον Τάκη Παπαδόπουλο, τον Χρήστο Αθανασόπουλο και τον Βαγγέλη Γκατση δεν θα μπορούσαν να μην ήταν καλά. Η σχέση μας με όλα τα παιδιά είναι άψογη και προσπαθούμε να μεταφέρουμε τον παλμό και την ιστορία της ομάδας ώστε να μπουν στο κλίμα, όπου έχουν μπει ήδη. Περισσότερο φυσικά οφείλουμε να εγκλιματίσουμε στην κατάσταση των πραγμάτων τα νεαρά παιδιά.
Όσο για την προσωρινή διοίκηση οι σχέσεις μας είναι πάλι άριστες. Προσπαθούν παρά πολύ να λύσουν όλα τα θέματα για την λειτουργία της ομάδας. Πιστεύω είμαστε σε πολύ καλό δρόμο ολοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα

Μια ευχή για τον Παναιγιάλειο και δυο κουβέντες στον φίλαθλο κόσμο
Η ευχή μου για τον Παναιγιάλειο είναι να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί. Εκει που του αξίζει και του αρμόζει. Είναι μεγάλη ομάδα με πεντακάθαρη και μεγάλη ιστορία δεν μπορεί να αγωνίζεται σε τοπικό επίπεδο με τέτοια δυναμική με τέτοιο κόσμο.
Για τον κόσμο θέλω να πω ότι πραγματικά είναι υπέροχος. Ξέρω ότι είναι πικραμένος όπως κι εμείς. Δεν αρέσει ούτε σ’ εμάς πολλές φορές να βλέπουμε την ομάδα έτσι, αλλά πρέπει να βρούμε την δύναμη να ανταπεξέλθουμε και να την βγάλουμε από αυτό το τέλμα. Τον θέλουμε δίπλα μας μόνος δεν μπορεί κανείς τίποτα μαζί τα μπορούμε όλα….

Είδαμε ένα ξέσπασμά σου στο φινάλε με τον Κύψελο Κορίνθου
Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη δημόσια απο όλους όσους παρευρέθηκαν στο φιλικό της Κυριακής για την συμπεριφορά μου στο τελευταίο παιχνίδι και στο τελευταίο λεπτό. Δεν αρμόζει σε εμένα κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση. Όλοι μας έχουμε τις κακές μας στιγμές. Συγγνώμη και πάλι από συμπαίχτες, διοίκηση, διαιτητές και κόσμο.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr