background img
banner
banner

ΒΟΛΕΪ: Ο Α.Ο. Αιγιαλέων έχασε 3-0 από την Καλαμάτα στο τελευταίο φιλικό

Μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της preleague των Ανδρών, η ομάδα βόλεϊ του ΑΟ Αιγιαλέων έχασε το Σάββατο στο κλειστό του Αιγίου με 3-0 (25-18, 25-18, 25-19) σετ από την Καλαμάτα 80, στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Η Αιγιώτικη ομάδα έπαιξε με αρκετές και σημαντικές απουσίες που άλλαξαν τα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, η οποία ήθελε η ομάδα να παραταχθεί πλήρης σε ένα ματς που ουσιαστικά αποτελούσε την τελευταία “πρόβα” πριν από την επίσημη πρεμιέρα.

Να σημειωθεί ότι στο πρόσφατο τουρνουά της Νέας Ερυθραίας ο ΑΟ Αιγιαλέων είχε επικρατήσει της Καλαμάτας, αλλά τότε ήταν σχεδόν πλήρης. Στα αξιοσημείωτα της φιλικής αναμέτρησης, η παρουσία περίπου 100 φιλάθλων σε φιλικό παιχνίδι, γεγονός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Οι δυο ομάδες έπαιξαν και ένα τέταρτο σετ το οποίο πήρε ο Α.Ο. Αιγιαλέων με 25-21.

Το ερχόμενο Σάββατο ξεκινάει το πρωτάθλημα της preleague με την ομάδα της Αιγιάλειας να φιλοξενεί στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου τον Πανερυθραϊκό σε ένα ματς που θα αρχίσει στις 19.00.
ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παπαδόπουλος): Λιβαθηνός, Κάβουρας, Βασιλάκος, Σαλαβασίδης, Μούρτζης, Τσιχλιάς, λίμπερο ο Σύρος, Κανάς, Δασκαλόπουλος, Δρακόπουλος, Χασάπης, Μαρουλάς.

Ήττα στην πρεμιέρα για την Ολυμπιάδα

Με το… αριστερό ξεκίνησε η Ολυμπιάδα το πρωτάθλημα στη Λέσβο κόντρα την Άθληση Μυτιλήνης από την οποία έχασε 3-1 σετ στην πρεμιέρα της Α2 Εθνικής βόλεϊ Ανδρών. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Ακης Δαρείος): Φιλίππου, Πατρινός, Γεωργάτος, Γιαννόπουλος, Κανελλόπουλος, Θ. Γεωργακόπουλος (Καραγεώργος), Ράπτης, Αικαταρινάρης.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr