background img
banner
banner

Γύρισε το παιχνίδι ο Παναιγιάλειος

2-1 ΤΟΝ ΚΥΨΕΛΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Ένα ακόμα δυνατό φιλικό παιχνίδι για τον Παναιγιάλειο, το απόγευμα της Κυριακής 9 Οκτωβρίου στο γήπεδο Πλαστήρα, που διατήρησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το φινάλε.

Ο Κύψελος Κορίνθου πάταγε καλά στο γήπεδο και έδειξε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην Α΄ κατηγορία του γειτονικού νομού.

Χωρίς επιλογές στον πάγκο ο Φίλιππος Σχοινάς 

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων είχε αρκετούς παίκτες στη διάθεσή του, αντίθετα από τον Φίλιππο Σχοινά που είχε όλους και όλους 3 ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους στον πάγκο, μεταξύ των οποίων ο τερματοφύλακας Μαυρούλιας.

Μάλιστα ο Παναιγιάλειος είχε και την αναγκαστική αλλαγή στη διάρκεια του α΄ ημιχρόνου, όταν ο τραυματίας Μιχάλης Σπανός αντικαταστάθηκε στο 39΄ από τον Νικολόπουλο.

Απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι: Μαχαίρας, Τσεκούρας, Γκάτσης, Ανδρέας Σπανός, Αποστολής, Βλάχος, Πλατυκώστας.

Στο 14΄ το 0-1 ο Κύψελος με τον Μενάι 

Με διπλή ζώνη άμυνας η ομάδα της Κορίνθου είχε μοναδικό προωθημένο τον Αράπογλου, ψάχνοντας ευκαιρίες για να απειλήσει σε κόντρα επίθεση.

Στο 14΄ η αντεπίθεση του Κύψελου αποδείχθηκε ουσιαστική, με τον Μενάσι να ανοίγει το σκορ.

Δεν έβρισκε διαδρόμους ο Παναιγιάλειος 

Μετά το προβάδισμα ο Κύψελος και με τις εντολές του προπονητή του Δημήτρη Ποτήρη, άφησε ελεύθερο χώρο στον Παναιγιάλειο και εγκαταστάθηκε μηδενός εξαιρουμένου στην άμυνα. Δεν εγκατέλειψε όμως το παιχνίδι των αντεπιθέσεων, απειλώντας μάλιστα ακόμα δυο φορές την εστία του Αθανασόπουλου, που απέκρουσε στο 29΄ το σουτ του Αράπογλου, ενώ στο 39΄ σε μια άλλη αντεπίθεση ο Γλυκοφρίδης σούταρε λίγο έξω.

Βελτιώθηκε στην επανάληψη ο Παναιγιάλειος με δοκάρι και γκολ 

Καλύτερος στο β΄ ημίχρονο ο Παναιγιάλειος, είχε περισσότερη υπομονή, απέφυγε τις «γιόμες» παίζοντας με σίγουρες πάσες.

Έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 49΄ όταν από το κόρνερ του Μπούνα ο Μπελεζάκης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα Ντάση.

Ισοφαρίζει 1-1 ο Μπούνας 

Διατηρώντας την κατοχή της μπάλας και τις επισκέψεις στην αντίπαλη εστία, ο Παναιγιάλειος έφτασε στην ισοφάριση με τον Μπούνα 1-1 στο 61΄. Η φάση ξεκίνησε από πλάγιο του Νικολόπουλου και προσποίηση του σκόρερ στον τερματοφύλακα.

Με αυτογκόλ το 2-1 

Με τις δυο αλλαγές που είχε στη διάθεσή του ο Παναιγιάλειος συνέχισε την προσπάθεια για την ανατροπή του σκορ. δικαιώθηκε στο 75΄ όταν ο Νικολόπουλος έβγαλε σέντρα από αριστερά, στην προσπάθειά του να απομακρύνει τον κίνδυνο ο Στριμενόπουλος έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του.

Με καλύτερη ψυχολογία στο φινάλε ο Παναιγιάλειος  

Παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ, συνέχισε με καλύτερη ψυχολογία ο Παναιγιάλειος. πύκνωσε τις επισκέψεις του στην εστία του Κύψελου, χάνοντας την καλύτερη ευκαιρία για το 3-1 στο 77΄ με τον Λιάτο που σούταρε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

Δεν έλειψαν τα νεύρα 

Κάποια εκατέρωθεν δυνατά μαρκαρίσματα ανέβασαν την ένταση σε αγωνιστικό χώρο και φιλάθλους. Ο διαιτητής Παπαδόπουλος που είχε βοηθούς τον Μέρμηγκα και τον Παλούμπη, προσπάθησε να διατηρήσει την τάξη, διακόπτοντας για λίγο τη φιλική συνάντηση.

Στο φινάλε σε μαρκάρισμα του Μούκα έδειξε κόκκινη κάρτα, όπως και στον Μπούνα για διαμαρτυρία.

Τα επόμενα φιλικά με Αστέρα και Ναύπακτο  

Ακόμα δυο φιλικά παιχνίδια έχει προγραμματίσει ο Παναιγιάλειος, αρχής γενομένης την ερχόμενη Τετάρτη στην Τέμενη με τον γηπεδούχο Αστέρα.

Το επόμενο φιλικό θα είναι με τον Ναυπακτιακό Αστέρα στο Αίγιο, με μεγαλύτερες πιθανότητες στο Δημοτικό Στάδιο το οποίο θα έχει μάλλον παραδοθεί προς χρήση.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασόπουλος, Χούσα, Βιλανάκης, Μ. Σπανός (39’ λ.τ. Νικολόπουλος), Παπαδόπουλος, Μπελεζάκης, Μπούνας, Κοτσόκολος, Ροδόπουλος, Λιάτος, Καραπιπέρης. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Μαυρούλιας, Μούκας.

ΚΥΨΕΛΟΣ: Ντάσης, Γκιγκέλος, Ροθώνης, Καντιλιεράκης, Ποτήρης, Μπρίτσας, Δέδες, Γεωργιάδης, Μενάι, Γλυκοφρύδης, Αράπογλου. Αγωνίστηκαν ακόμα και οι Κεμερλής, Στριμενόπουλος, Βλάχος, Αντωνίου, Αμπαδιωτάκης, Δαμαλάς, Μαλαχάτης.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr