background img
banner
banner

Εθελοντικός καθαρισμός εκβολών ποταμού Σελινούντα στα Βαλιμίτικα

ΣΥΛΛΕΧΘΗΚΑΝ 485 ΚΙΛΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ – ΑΡΩΓΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Δράση εθελοντικού καθαρισμού στις εκβολές του ποταμού Σελινούντα στα Βαλιμίτικα, οργάνωσε το πρωί του Σαββάτου το εργοστάσιο «Αύρα» της Coca Cola 3E στο Αίγιο, σε συνεργασία με την Περιβαλλοντολογική Δράση για την Αιγιάλεια «Ίριδα». Σκοπός της δράσης ήταν, μικροί και μεγάλοι, να καθαρίσουν το σημείο από τον μεγάλο όγκο απορριμμάτων κάθε είδους που καταλήγουν εκεί, ρυπαίνοντας το περιβάλλον και τον υδροφόρο ορίζοντα.

Στη δράση, που είχε τον τίτλο «Σελινούντας, ο τόπος μας», συμμετείχαν στελέχη του εργοστασίου από Αίγιο και Αθήνα, κάτοικοι της Κοινότητας Σελινούντα, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέμενης «Ένωση» και ιδιώτες. Το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος και οι αντιδήμαρχοι Στράτος Βαρδάκης και Νίκος Καραΐσκος, που εξήραν τη σημασία του εθελοντισμού σε ανάλογες δράσεις.

«Εκτιμούμε πολύ την προσπάθειά σας και όλες τις προσπάθειες που γίνονται για τον στόχο της προστασίας του περιβάλλοντος και της ανάδειξης του φυσικού μας πλούτου. Από πλευράς μας, στεκόμαστε πάντοτε αρωγοί και συγχαίρουμε τους συμμετέχοντες» σημείωσε στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Καλογερόπουλος.
Αποτέλεσμα ήταν να συλλεχθούν από το σημείο δράσης, περίπου 485 κιλά απορριμμάτων, ανακυκλώσιμων και μη.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr