background img
banner
banner

Ενημερωτικό σεμινάριο διοίκησης

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Σεμινάριο διοίκησης για δασκάλους και νηπιαγωγούς διοργανώνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, από τις 5.00 το απόγευμα ως τις 8.00 το βράδυ, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου. Ομιλητής θα είναι ο Παναγιώτης Παπαγεωργάκης.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου είναι το εξής: Α΄ μέρος: Διοίκησης, Λειτουργίες της Διοίκησης, Αρχές και χαρακτηριστικά της Διοίκησης, Τι σημαίνει διοικητικό στέλεχος (ηγέτης – manager), Λήψη αποφάσεων και επίλυση προβλημάτων. Β΄ μέρος: Λειτουργία του Συλλόγου Διδασκόντων, Αντιμετώπιση «δύσκολων εκπαιδευτικών», Οργάνωση και Λειτουργία Σχολικών μονάδων- Μελέτες Περίπτωσης, Ο εκπαιδευτικός ως δημόσιος υπάλληλος, Διαχείριση κρίσεων σε σχολικούς χώρους.

Ο Παναγιώτης Π. Παπαγεωργάκης γεννήθηκε στο Πανόραμα Κορινθίας και είναι διδάκτορας (Ph.D.) του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Διοίκηση της Εκπαίδευσης. Πραγματοποίησε επίσης μεταπτυχιακές σπουδές (Master) στο ΕΑΠ (Σπουδές στην Εκπαίδευση) και στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου (ΤΕΠΑΕΣ). Εργάστηκε ως επιβλέπων καθηγητής (Σ.Ε.Π.) στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.) και την ΑΣΠΑΙΤΕ.

Υπήρξε επιμορφωτής στο Ε.Κ.Δ.Δ.Α, το Κ.ΑΝ.Ε.Π. της Γ.Σ.Ε.Ε. και τα Π.Ε.Κ. σε γνωστικά αντικείμενα της Διοίκησης της Εκπαίδευσης. Υπηρέτησε επί 35ετία στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση έχοντας ασκήσει παιδαγωγικό, διοικητικό και καθοδηγητικό έργο σε πολλά σχολεία. Ως δάσκαλος ή διευθυντής σχολικών μονάδων έχει υλοποιήσει καινοτόμες δράσεις όπως οι επιμορφωτικές σχολές γονέων, ημερίδες και προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, συνδέοντας το σχολείο με την τοπική κοινωνία και για τις οποίες έχει τιμηθεί από τα Γ.Α.Κ.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr