background img
banner
banner

Επανεκκίνηση στο αποχετευτικό της οδού Κορίνθου

Ξεκινούν αυτή την εβδομάδα και οι εργασίες ενός άλλου έργου που τελείται υπό την επίβλεψη της ΔΕΥΑΑ. Πρόκειται για το αποχετευτικό της οδού Κορίνθου που είχε ξεκινήσει από τη Ζωοδ. Πηγής, συνεχίστηκε στην οδό Κανελλοπούλου, σταμάτησε όμως στον κόμβο της Ρ. Φεραίου, από όπου και πρόκειται να ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα, την Τρίτη 4 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμενόταν μία άδεια τομής από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, που είναι υπεύθυνη για την οδό, διευθετήθηκε την Πέμπτη και σήμερα πρόκειται να εγκατασταθούν τα συνεργεία ώστε οι εργασίες να ξεκινήσουν αύριο. Σημειωτέον ότι όποιο κομμάτι ολοκληρώνεται τίθεται σε λειτουργία όπως συμβαίνει και μέχρι τώρα με τα τμήματα που έχουν παραδοθεί.

Από την ΔΕΥΑ Αιγιαλείας ανακοινώθηκε ότι «σήμερα Δευτέρα 3 Οκτωβρίου θα επανεκκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του έργου «Αποχέτευση οδού Κορίνθου Πόλης Αιγίου». Οι εργασίες θα αρχίσουν από την συμβολή της οδού Κορίνθου με Ρ. Φεραίου. Δεν θα γίνεται ολική διακοπή της κυκλοφορίας αλλά τοπική κυκλοφοριακή ρύθμιση στη μια λωρίδα του ενός ρεύματος και για μήκος περίπου σαράντα (40) μέτρων στο μέτωπο των εργασιών. Θα υπάρχει η προβλεπόμενη σήμανση». Τέλος, παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις προσωρινές πινακίδες σήμανσης και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για την αποφυγή ατυχημάτων.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr