background img
banner
banner

Επιδημία γαστρεντερίτιδας στον Παναιγιάλειο

ΕΝΝΕΑ ΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Δεν προλάβαινε να μετρά απουσίες από την προπόνηση της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου ο Φίλιππος Σχοινάς. Είχε τον φόβο να είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές υγιείς μετά το δυνατό φιλικό στην Ακράτα, από αλλού όμως ήρθαν τα δυσάρεστα νέα.

Πολλά τα «θύματα» από γαστρεντερίτιδα

Από το περασμένο Σάββατο είχε ξεκινήσει το κακό στον Παναιγιάλειο, αφού από το φιλικό παιχνίδι με τη Αιγείρα / Ακράτα απουσίαζαν λόγω γαστρεντερίτιδας οι Θόδωρος Κοτσόκολος και Μιχάλης Σπανός. Σε αυτούς προστέθηκαν οι Δημήτρης Πλατυκώστας και Φώτης Καραπιπέρης, συμπληρώνοντας έτσι μια 4άδα απουσιών.

Επίσης έλειψαν από το παιχνίδι της Ακράτας και παραμένουν τραυματίες οι Νίκος Μαχαίρας, Ανδρέας Τσεκούρας και Ανδρέας Σπανός. Ακόμα δεν προπονήθηκε ο Παναγιώτης Νικολόπουλος, αφού έγινε νωρίτερα η προπόνηση και απουσίασε για επαγγελματικούς λόγους

Σάββατο και εκτός έδρας θα είναι το επόμενο φιλικό

Για το ερχόμενο Σάββατο προσανατολίζεται για μια ακόμα φιλική συνάντηση ο Φίλιππος Σχοινάς. Ο προπονητής του Παναιγιάλειου έχει έρθει σε επαφή με δυο σωματεία από την περιοχή της Πάτρας και σήμερα αναμένεται να οριστικοποιηθεί ο επόμενος αντίπαλος.

Όσο παραμένει κλειστό το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, στον Παναιγιάλειο προτιμούν να παίζουν αγώνες προετοιμασίας εκτός έδρας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr