background img
banner
banner

Ζητείται ενίσχυση με προσωπικό, μέσα και εξοπλισμό στην τοπική ΕΛ.ΑΣ.

ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο είχαν τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χαράλαμπος Τσίτσικας, ο Α’ αντιπρόεδρος Ιωάννης Κόρδας και ο γενικός γραμματέας Γιώργος Μπαλάσης, στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μετά από πρόσκλησή του, κατόπιν του από 22 Σεπτεμβρίου εγγράφου της Ένωσης, σχετικά με τη μηδενική ενίσχυση της Αχαΐας με προσωπικό.

Στον Αντιπεριφερειάρχη αναλύθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς που υπηρετούν στις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση δε στην πρόσφατη μηδενική ενίσχυση της Αχαΐας με προσωπικό, κατά τις έκτακτες μεταθέσεις του τρέχοντος έτους, με παράλληλη ίδρυση υπηρεσιών που επανδρώθηκαν από Αστυνομικούς οι οποίοι μετακινήθηκαν από άλλες υπηρεσίες της Αχαΐας.

Χορήγηση σε υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας τριών αυτόματων απινιδωτών

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε για την άμεση έγγραφη παρέμβασή του προς την πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και την αυτοπρόσωπη μετάβασή του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ώστε να στηριχθούν τα αιτήματα της Ένωσης για ενίσχυση με προσωπικό, μέσα και εξοπλισμό. Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης τους ενημέρωσε ότι έγινε δεκτό το αίτημά τους για την χορήγηση σε υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας τριών αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών, οι οποίοι θα παραδοθούν τις επόμενες ημέρες, ενώ θα πραγματοποιηθεί και εκπαίδευση του προσωπικού ως προς την λειτουργία και τη χρήση τους.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr