background img
banner
banner

Η ΑΕ Αιγίου την πρώτη θέση ακολούθησαν Θύελλα και Αχιλλέας

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΡΟΒΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Ωραίο σαν ιδέα αλλά και σαν θέαμα το τουρνουά των τριών σωματείων στην περιοχή μας, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τέμενης. Οι φίλαθλοι χάρηκαν τις προσπάθειες των αντιπάλων ομάδων, ενώ όσοι είχαν προσέλθει νωρίτερα στο γήπεδο Πλαστήρα, παρακολούθησαν τα νεαρότερο τμήματα των ακαδημιών, γεγονός που περιόρισε και τις εναλλακτικές λύσεις στις αλλαγές των ομάδων, στο τουρνουά που ακολούθησε.

Ήλθε, είδε και συμπέρανε η τεχνική ηγεσία των τριών αντιπάλων

Οι προπονητές Λεωνίδας Σκαρτσίλας (ΑΕ Αιγίου), Κυριάκος Αθανασίου (Θύελλα Αιγίου) και Φώτης Φιτσιάλος (Αχιλλέας Καμαρών), πήραν τα τελευταία τους μηνύματα από τις φιλικές αναμετρήσεις, αφού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινά το επίσημο πρωτάθλημα, το οποίο και βάζει στοπ στα φιλικά παιχνίδια.

ΑΕ Αιγίου – Αχιλλέας Καμαρών 2-0

Σε παιχνίδι διάρκειας 35 λεπτών ξεκίνησε ο αγώνας ανάμεσα σε ΑΕ Αιγίου και Αχιλλέα Καμαρών.
Το Αιγιώτικο σωματείο είχε περισσότερες επισκέψεις και τελικές προσπάθειες στην εστία των Καμαρών, αξιοποιώντας δυο από αυτές (2-0) με σκόρερς τους Κώστα Δημόπουλο και Παναγιώτη Δημόπουλο αντίστοιχα.

Θύελλα – Αχιλλέας 2-0

Η ομάδα του Αχιλλέα παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο για να αντιμετωπίσει στη συνέχεια την Θύελλα Αιγίου. Με σκόρερ τον Φιλήμονα Μακρυγιαννάκη, η Θύελλα επικράτησε με τη σειρά της 2-0 σε βάρος του Αχιλλέα, που παρά τις ήττες που γνώρισε, παρουσίασε βελτίωση στο αγωνιστικό του πρόσωπο, έχοντας ξεκινήσει αργά την διαδικασία της προετοιμασίας.

ΑΕ Αιγίου – Θύελλα 2-0

Στο τελευταίο παιχνίδι θα κρινόταν και ο νικητής του τουρνουά. Με ένα πολύ όμορφο σε εκτέλεση γκολ ύστερα από ατομική προσπάθεια, ο Κ. Δημόπουλος έδωσε το προβάδισμα 1-0 στην ΑΕ Αιγίου, η οποία στη συνέχεια μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα το παιχνίδι και την εξέλιξή του.
Παρά τις προσπάθειες της Θύελλας η ισοφάριση δεν ήρθε ποτέ, αντίθετα με το εύστοχο πέναλτι του Αλ. Αϊντίν, η ΑΕ Αιγίου ολοκλήρωσε τη νίκη της με 2-0 λίγο πριν το φινάλε.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕ Αιγίου: Μερκούρης, Μεντζελόπουλος, Μαραυγάκης, Τσέλιος, Χρυσανθόπουλος, Ερ. Αϊντίν, Π. Δημόπουλος, Σανδραβέλης, Τσέντζος, Αλ. Αϊντίν, Κ. Δημόπουλος.
Επίσης έπαιξαν: Σωτηρόπουλος, Ψηλός, Βασιλακόπουλος, Νικολακόπουλος, Γκιζέλης, Γκραικιώτης.
Θύελλα Αιγίου: Σταμόπουλος, Νικολάου, Αποστολόπουλος, Μαρδάς, Αθανασίου, Γ. Καραΐνδρος, Θεοφανόπουλος, Αρβανίτης, Διαμαντόπουλος, Δ. Καραΐνδρος, Μακρυγιαννάκης.
Ακόμα έπαιξαν: Κάσα, Μουρτίκας, Κουρτάκης.
Αχιλλέας Καμαρών: Ψαριάδης, Ντακούλιας, Ρόζος, Πέτσι, Κόκλας, Λαλιώτης, Μπαρμπούνης, Ασημακόπουλος, Ιατρόπουλος, Μπλάτα, Γαβαλάς.
Και έπαιξαν επίσης: Σωτηρόπουλος, Μακρυγιαννάκης.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr