background img
banner
banner

Κάλεσμα της ΕΠΣΑ την Τετάρτη στο «Α. Κάνιστρας» στους εκπροσώπους σωματείων

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Όπως αναμενόταν στην συνεδρίαση της ΕΠΟ την περασμένη Παρασκευή, από την Εκτελεστική Επιτροπή ψηφίστηκε η αναστολή των πρωταθλημάτων, που σημαίνει ότι ακόμα δεν οδηγούμαστε πουθενά σχετικά με το πότε θα μπουν οι ομάδες στα γήπεδα να κάνουν την επίσημη πρεμιέρα.

Παράλληλα μεγάλες είναι οι αντιδράσεις σωματείων, ιδιαίτερα της Γ΄ Εθνικής, που υποχρεώνονται να καταβάλλουν πληρωμές σε ομάδες, προπονητές κ.λ.π., έχοντας συνάμα και την τακτοποίηση στα ενοίκια των ξενόφερτων ποδοσφαιριστών.

Η ΕΠΣ Αχαΐας έχοντας τον πρόεδρο Άγγελο Δανιήλ παράλληλα μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ, διατηρεί την γραμμή της Ελληνικής Ομοσπονδίας και όπου την βγάλει.
Παράλληλα όμως οι φωνές και από σωματεία της περιοχής μας που έχοντας την Αθλητική Αναγνώριση και ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο Μητρώο της ΓΓΑ, έχουν ξεκινήσει διαμαρτυρίες για την άσκοπη αυτή καθυστέρηση. Δεν μπορούν κάποια ελάχιστα στο νομό μας σωματεία που δεν έσπευσαν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους προς την ΓΓΑ, να τινάζουν στο αέρα τα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.

Βλέποντας τον κλοιό να σφίγγει, η ΕΠΣ Αχαΐας έστειλε κάλεσμα στους εκπροσώπους όλων των σωματείων της, να παρευρεθούν μεθαύριο Τετάρτη στις 19:30 σε αίθουσα του Ενωσιακού γηπέδου «Α. Κάνιστρας», όπου θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση για το Αθλητικό Μητρώο των Σωματείων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΑ

‘‘Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας, καλεί τους Εκπροσώπους των Ερασιτεχνικών Σωματείων της Αχαΐας και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. την Τετάρτη 05-10-2022 και ώρα 19.30 στο Ενωσιακό Γήπεδο «Α. Κάνιστρας» για ενημέρωση σχετικά με το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων και την αναστολή των Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων που αποφασίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία από την Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. την Παρασκευή 30-9-2022.’’

Αστέρας Τέμενης: “Να υπάρχει η υπογραφή των διοικήσεων στις αποφάσεις της ΕΠΣΑ

Στα σημάδια της αγανάκτησης των σωματείων, περιλαμβάνεται και η Επιστολή του ποδοσφαιρικού σωματείου Αστέρα Τέμενης προς την ΕΠΣ του νομού μας, που μετά την αναστολή της έναρξης των πρωταθλημάτων συνήλθε σε έκτακτο ΔΣ.

Όπως τονίστηκε από το ΔΣ του Αστέρα διακρίνεται η αβεβαιότητα για το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στη μετά covid εποχή, που οδηγεί στο μαρασμό και τη διάλυσή του.

Αναλυτικά η επιστολή του Αστέρα αναφέρει:
Προς ΕΠΣ Αχαΐας
Κε Πρόεδρε
Σήμερα Κυριακή 2 Οκτωβρίου, έπειτα από έκτακτο Δ.Σ., συζητήσαμε για την ανακοίνωση αναστολής, επ’ αόριστον, των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αχαΐας και για την Πρόσκληση από την ΕΠΣΑ για ενημέρωσή μας την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στο γήπεδο Α. Κάνιστρας, και αποφασίσαμε το εξής:
Αιτούμαστε, προς το Δ.Σ. της ΕΠΣ Αχαΐας τον ΑΜΕΣΟ ορισμό , ΕΚΤΑΚΤΗΣ Γενικής Συνέλευσης, ώστε να γίνει ενημέρωση προς τα σωματεία, και τα σωματεία μέλη να αποφασίσουμε για τη διεξαγωγή ή όχι των τοπικών πρωταθλημάτων !!!
Το μέλλον του ερασιτεχνικού αθλητισμού μας αφορά ΟΛΟΥΣ !!!
Πρέπει να υπάρχει η υπογραφή των Διοικήσεων των σωματείων μελών στις όποιες αποφάσεις, διότι εμείς θα λογοδοτήσουμε στο εγγύς μέλλον στους αθλητές, στους προπονητές, στα παιδιά μας, στους γονείς τους και στους φιλάθλους και όχι τα Δ.Σ.των Ε.Π.Σ. !
Με Τιμή
Ο Πρόεδρος Νικ. Παπαδόπουλος.  Ο Γεν.Γραμματέας  Ανδ. Νικολακόπουλος’’


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr