background img
banner
banner

Κολυμβητική ημερίδα από τον ΚΟΑ με αφορμή την έναρξη της χειμερινής περιόδου | ΦΩΤΟ

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

Συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από την ημέρα που το Ανοιχτό Κολυμβητήριο Αιγίου άνοιξε επίσημα τις “πύλες” του και φέτος παίρνει “σάρκα και οστά” ο στόχος που τέθηκε εξ΄ αρχής και αφορά τη χρονική διάρκεια της λειτουργίας του. Ξεκίνησε δειλά δειλά να λειτουργεί για τρεις μήνες, η διάρκεια αυξήθηκε σταδιακά στους έξι και έφτασε η στιγμή που θα παραμείνει ανοιχτό καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Με αφορμή λοιπόν αυτό το σημαντικό γεγονός, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου ο Κολυμβητικός Όμιλος Αιγίου πραγματοποίησε κολυμβητική ημερίδα σηματοδοτώντας την έναρξη της χειμερινής περιόδου.

Παράλληλα, η εκδήλωση έγινε με αφορμή και τη λήξη της θερινής κολυμβητικής σεζόν, μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα όπου επικράτησαν η χαρά και το κέφι των παιδιών αλλά και οι αγωνιστικές τους επιδόσεις, που πλέον είναι σε αρκετά υψηλά επίπεδα. Θυμίζουμε, ότι τον προηγούμενο μήνα ο Κολυμβητικός Όμιλος Αιγίου αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή των αγώνων στο Παμπεριφερειακό πρωτάθλημα Κολύμβησης συλλόγων που έγινε στην Ιτέα. Έλαβε για πρώτη φορά μέρος και κατέκτησε συνολικά 13 μετάλλια (!), αριθμός εντυπωσιακός για έναν σύλλογο που μετράει λίγα χρόνια ζωής δείχνοντας ότι γίνεται καταπληκτική δουλειά σε όλα τα επίπεδα.

Παρόντες στην ημερίδα ήταν σύσσωμο το Δ.Σ. του ομίλου, το προπονητικό τιμ και φυσικά οι γονείς που χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των παιδιών. Τα μεγαλύτερα παιδιά συμμετείχαν σε αγωνίσματα χωρισμένα σε κατηγορίες (Παίδων – Κορασίδων, Παμπαίδων – Παγκορασίδων) για να ακολουθήσει έπαινος και απονομή μεταλλίων στους νικητές αλλά και αναμνηστικά μετάλλια σε όλα όσα αγωνίστηκαν.

Εργασίες συντήρησης τον Νοέμβριο

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΚΟΑ Νίκος Σπηλιωτόπουλος ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Όμιλο από την πρώτη ημέρα λειτουργία του και πρόσθεσε: “Η αναβάθμιση των υπηρεσιών του κολυμβητηρίου και κατ΄ επέκταση του ΚΟΑ θα συνεχιστεί και τη χειμερινή σεζόν. Το κολυμβητήριο θα παραμείνει πλέον ανοιχτό χωρίς καμία διακοπή και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί όλους. Φέτος θα κλείσει μόνο για λίγες ημέρες τον Νοέμβριο για να γίνουν κάποιες απαραίτητες εργασίες συντήρησης, κυρίως στη μικρή πισίνα, η οποία αγκαλιάστηκε από όλα τα παιδιά και αποτελεί σημείο αναφοράς για ολόκληρο το αθλητικό κέντρο. Εύχομαι σε όλους καλή χειμερινή σεζόν”.

Το “παρών” έδωσαν, ο Γραμματέας του δήμου Αιγιαλείας, Γιώργος Ρούσσος, ο υπεύθυνος του κολυμβητηρίου Χρήστος Σπηλιωτόπουλος, ο πρόεδρος του ΚΟΑ Νίκος Σπηλιωτόπουλος, ο αντιπρόεδρος Άνθιμος Μάντζιος, η γραμματέας Σοφία Κολοκοτρώνη, ο ταμίας (και πρόεδρος των εργαζομένων του δήμου) Ανδρέας Τριανταφύλλης, η γεν. αρχηγός Τασία Βλαχοπούλου, οι φίλοι του ομίλου Πέτρος Δαδιώτης και Γιώργος Δημόπουλος και φυσικά οι προπονητές Αθηνά Κωνσταντινίδου, Στρατής Προδρομάκης και ο ναυαγοσώστης του κολυμβητηρίου, Αποστόλης Νικολόπουλος. Μετά το τέλος της ημερίδας ακολούθησε μπουφές με γλυκά και αναψυκτικά.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr