background img
banner
banner

«Κομπλέ» σε ένα μήνα η Α.Ε. Αιγείρας / Ακράτας

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΤΣΑΡΕΛΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR

Πολλά τα προβλήματα απουσιών που παρουσιάστηκαν στην Αιγείρα / Ακράτα τον τελευταίο μήνα, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στον προπονητή Λεωνίδα Κατσαρέλια, που μιλώντας στο protionline.gr εξηγεί: «Περάσαμε έναν μαρτυρικό μήνα με τις πολλές απουσίες που συγκεντρώθηκαν, σε μια περίοδο μάλιστα στην οποία είχα προγραμματίσει τα πιο δυνατά φιλικά. Με το πέρασμα του χρόνου και την πρόοδο της προετοιμασίας, μας ήρθαν όλα ανάποδα. Πήγαμε να παίξουμε εντός και εκτός έδρας με 8 απουσίες, κάνοντας έτσι ζημιά στην δουλειά που είχε προηγηθεί, στην αγωνιστική μας άνοδο, στην ετοιμότητα που ψάχνουμε για τα επίσημα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.»

Για την σημερινή κατάσταση στο έμψυχο υλικό, ο Λεωνίδας Κατσαρέλιας είπε: «Ευτυχώς τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Επέστρεψε από τους τελευταίους απόντες και ο Νίκος Τσίμπιτσης, ενώ μπαίνει σιγά – σιγά στις προπονήσεις ύστερα από αρκετούς μήνες και ο Άλκης Τσούρας. Ελπίζω να μην ζήσουμε παρόμοια κατάσταση σαν αυτή με τις απουσίες του τελευταίου μήνα.»

«Ζημιογόνος κατάσταση για όλους η αναστολή των πρωταθλημάτων»

Για το αν υπάρχει κάποιο «κλεισμένο» φιλικό παιχνίδι, ο προπονητής της Αιγείρας / Ακράτας απάντησε: «Υπάρχουν στην ομάδα μας τρεις προτάσεις για φιλική συνάντηση στο ερχόμενο Σάββατο. Θα ζυγίσω την κατάσταση, θα συζητήσω και με την διοίκηση πριν πάρω την τελική μου απόφαση.»

Για την αναστολή των πρωταθλημάτων ο προπονητής Κατσαρέλιας μας είπε: «Είναι μια ζημιογόνος κατάσταση για όλους μας. Οι παίκτες και οι φίλαθλοι χάνουν την υπομονή τους, οι διοικήσεις τα… λεφτά τους, το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα για μια ακόμα φορά την αξιοπιστία του.

Κάθε χρόνο λέμε να πάμε να παίξουμε χωρίς να συναντήσουμε μπροστά μας εμπόδια, χωρίς ποτέ η ευχή μας να πιάσει τόπο.
Περιμένουμε τώρα την απόφαση της ΕΠΟ για το μεθεπόμενο σαββατοκύριακο, αν ανασταλεί και αυτή η ημερομηνία, καλύτερα να πάμε στα σπίτια μας.»


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr