background img
banner
banner

Λεωνίδας Κατσαρέλιας: «Είμαστε σε ένα ανέκδοτο με πρωταγωνιστές εμάς»

ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΕΣΩ ΤOY PROTIONLINE.GR Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ Α.Ε. ΑΙΓΕΙΡΑΣ / ΑΚΡΑΤΑΣ

Ο προπονητής της Αιγείρας / Ακράτας Λεωνίδας Κατσαρέλιας, δεν είναι ο μόνος που έχει αγανακτήσει με την κατάσταση που πλέον επικρατεί με την καθυστέρηση των επίσημων αγώνων. Σε επικοινωνία που είχε μαζί του το protionline.gr, ο Λεωνίδας Κατσαρέλιας είπε: «Κάτι ανάλογο που συμβαίνει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, το βλέπαμε όλα τα χρόνια να συμβαίνει με τις ομάδες των μεγαλύτερων κατηγοριών, το βλέπαμε σαν ανέκδοτο και γελούσαμε. Πλέον έχουμε γίνει εμείς πρωταγωνιστές στο δικό μας ανέκδοτο.»

Για την προετοιμασία που ξέφυγε από τον αρχικό υπολογισμό, ο προπονητής της Αιγείρας / Ακράτας ανέλυσε: «Όταν φτάνεις να κάνεις 2,5 μήνες προετοιμασία, δεν ξέρεις πια που βρίσκεσαι. Χάνεις την αίσθηση του προγραμματισμού, το κίνητρο, την λειτουργικότητα, την ψυχολογία.
Οι παράγοντες έχουν χτυπήσει «κόκκινο», οι ποδοσφαιριστές είναι ερασιτέχνες, περιμένουν το πρωτάθλημα να ξεδώσουν και να κάνουν οι περισσότεροι το χόμπι τους και αντί αυτού έχουν …καεί σε μια προετοιμασία χωρίς τέλος.
Βρισκόμαστε στο κενό και στην άγνοια, το ποδόσφαιρό μας δυστυχώς δέχεται ακόμα ένα χτύπημα κάτω από τη μέση, ενώ υποτίθεται ότι πρόκειται για τον βασιλιά των σπορ”.

Για την κατάσταση με τους τραυματίες στην Αιγείρα / Ακράτα, ο Λεωνίδας Κατσαρέλιας δήλωσε: “Ευτυχώς τις τελευταίες μέρες με τελευταίο τον Μίλτο Καλέλλη, έχουν επιστρέψει όλοι οι παίκτες στην ομάδα. Εξαίρεση αποτελεί ο Άλκης Τσούρας ο οποίος με τον σοβαρό τραυματισμό που είχε απουσίαζε καιρό και μπήκε σε ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες μέρες”.

Για τις τελευταίες προσθήκες στην ομάδα, ο προπονητής της Αιγείρας / Ακράτας μας είπε: «Είχαμε μια πολύ καλή προσθήκη στο άκρο της άμυνας, με την απόκτηση του Κώστα Τάρναρη από τον Κεραυνό. Αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις και τα φιλικά και σίγουρα θα βοηθήσει αρκετά στο δύσκολο πρωτάθλημα, …όταν αυτό αρχίσει. Παράλληλα στην ομάδα ήρθε και ο Χάρης Λουράκης από την Νέα Ιωνία, που θα μας είναι πολύ χρήσιμος, ύστερα μάλιστα και από την πρόσφατη λήξη συνεργασίας που είχαμε με τον Νίκο Τσίμπιτση”.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr