background img
banner
banner

Λιγότερο από ποτέ το ρόστερ του Παναιγιάλειου

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Στο φιλικό παιχνίδι του Παναιγιάλειου με τον Αστέρα στη Ναύπακτο, το κακό με τις απουσίες παράγινε. Ο προπονητής Φίλιππος Σχοινάς είχε στη διάθεσή του 13 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι δυο ήταν τερματοφύλακες.

Ουσιαστικά υπήρχε μόνο μια αλλαγή που σίγουρα δεν άφηνε προοπτικές για κάποια διαφοροποίηση στο σχήμα της ομάδας, αλλά και για μια σχετική ανανέωση στην 11άδα, όπως έγινε από πλευράς του προπονητή του Αστέρα Γιάννη Νταλακούρα.

Κράτησαν το α΄ ημίχρονο και τις καλές εντυπώσεις στον Παναιγιάλειο

Στη φιλική συνάντηση της Κυριακής στη Ναύπακτο, ο Παναιγιάλειος παρουσίασε δυο όψεις.
Την πολύ καλή απόδοση στο α΄ ημίχρονο με την ομάδα αποφασιστική και ξεκούραστη, να προηγείται δυο φορές ολοκληρώνοντας το πρώτο μισό του αγώνα προηγούμενη 2-1.
Η έλλειψη εναλλακτικών λύσεων φάνηκε στο β΄ ημίχρονο, όταν οι γηπεδούχοι έριξαν στο παιχνίδι μια 11άδα, έναντι μιας μοναδικής αλλαγής που υπήρχε στον μελανόλευκο πάγκο.

Στο γήπεδο Δημητρόπουλου η χθεσινή προπόνηση

Χαλαρή προπόνηση και αποθεραπεία χθες για τον Παναιγιάλειο στο γήπεδο Δημητρόπουλου.
Ο προπονητής Φίλιππος Σχοινάς τσεκάρισε την εξέλιξη της κατάστασης στην υγεία των τραυματιών, αφού δεν θέλει να συναντήσει παρόμοια κατάσταση με αυτή που συνέβη στη Ναύπακτο.

Μπήκαν στην προπόνηση Μ. Σπανός, Λιάτος, Κοτσόκολος

Από τους απόντες του φιλικού της Κυριακής, έλαβαν κανονικά μέρος στην ομαδική προπόνηση οι Λιάτος, Μιχάλης Σπανός και Κοτσόκολος.

Σε ατομικό ακόμα Τσεκούρας και Α. Σπανός

Περισσότερο για προληπτικούς λόγους, δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα της προπόνησης οι Ανδρέας Σπανός και Τσεκούρας. Η τεχνική ηγεσία προτίμησε να τους διατηρήσει σε ατομικό πρόγραμμα, με τον φόβο τυχόν υποτροπής.

Χωρίς γήπεδο, χωρίς φιλικό

Όσο δεν επιτρέπεται η χρήση του Δημοτικού Σταδίου στον Παναιγιάλειο, δεν ξεκινά και η αναζήτηση κάποιας φιλικής συνάντησης.
Αν και περίμεναν την παράδοση του γηπέδου από την προηγούμενη εβδομάδα, οι μελανόλευκοι υποχρεώθηκαν τελικά να πάνε στη Ναύπακτο να δώσουν το φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα.
Ο προπονητής Φίλιππος Σχοινάς απ’ ότι άφησε να εννοηθεί, θα κινηθεί σε αναζήτηση αντιπάλου για φιλικό, μόνο όταν δοθεί η άδεια χρήσης του Δημοτικού Σταδίου.

Η επιστροφή των τραυματιών θα δώσει …χρώμα στην προετοιμασία

Χωρίς αρκετούς βασικούς παίκτες στη διάθεσή του, ο Φίλιππος Σχοινάς …σκοντάφτει και στο θέμα της προετοιμασίας. Ειδικά τώρα που δεν υπάρχει στη διάθεση της ομάδας το Δημοτικό Στάδιο, που δεν δίνεται η δυνατότητα για φιλικό, τουλάχιστον να υπάρχει στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας όλο το ρόστερ, για να πέσουν οι τελευταίες «πινελιές» πριν τα επίσημα παιχνίδια.
Στον Παναιγιάλειο σύμφωνα με τα τελευταία νέα και τις εκτιμήσεις, παίρνουν σχεδόν σαν δεδομένη την έναρξη του πρωταθλήματος στο τελευταίο σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.
Πάνω σε αυτή την ημερομηνία αναμένεται να κτίσει ο Φίλιππος Σχοινάς το πρόγραμμα της προετοιμασίας, τις ώρες και την συχνότητα των προπονήσεων.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr