background img
banner
banner

Με πείσμα και δύναμη το φιλικό του Σαββάτου στην Ακράτα

Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 4-0 ΤΗΝ ΑΙΓΕΙΡΑ/ΑΚΡΑΤΑ 

Σε πολύ καλό ρυθμό ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Ακράτας.

Η γηπεδούχος ΑΕ Αιγείρας Ακράτας ήταν περισσότερο ανταγωνιστική στα πρώτα λεπτά της συνάντησης και στα μέσα του β΄ ημιχρόνου, όταν δημιούργησε φάσεις με καλές προϋποθέσεις στην μελανόλευκη εστία.

3-0 στο α΄ ημίχρονο 

Με περισσότερη κατοχή της μπάλας ο Παναιγιάλειος, που κατά διαστήματα πύκνωνε τις επιθέσεις του στην εστία του τερματοφύλακα Βίλλιου. Περισσότερο στο α΄ ημίχρονο όταν το σκορ είχε διαμορφωθεί 3-0.

Ο Μπελεζάκης (Νο 3) το 1-0 

Στο 11΄ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά ο προωθημένος Βαγγέλης Μπελεζάκης, όταν ο Μπούνας εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά και ο αμυντικός του Παναιγιάλειου με καλό άλμα από ευνοϊκή θέση διαμόρφωσε το 1-0

Ο Λιάτος το 2-0 

Στο 30΄ δημιουργήθηκε μια επιθετική κατάσταση του Παναιγιάλειου στην αντίπαλη εστία, που είχε διάρκεια και ο τελικός αποδέκτης Παύλος Λιάτος με σουτ από το ύψος της περιοχής, πέρασε την μπάλα ανάμεσα σε επιθετικούς και αμυνόμενους για το 2-0.

Ο Χούσα το 3-0 

Ο Ανδρέας Χούσα τα πήγε αρκετά καλά στο κέντρο της μελανόλευκης άμυνας δίπλα στον Τάκη Παπαδόπουλο, παίρνοντας την θέση του Μιχάλη Σπανού που απουσίαζε.

Σε ένα φάουλ που εκτέλεσε από καλή θέση ο Βασίλης Μπούνας, η μπάλα βρήκε στο αμυντικό τείχος και ο Χούσα που πήρε την απόκρουση στο 39΄ διαμόρφωσε το 3-0 του α΄ ημιχρόνου, με δυνατό συρτό σουτ στην γωνία του Βίλλιου.

Οι αλλαγές του β΄ μέρους δεν χάλασαν την όμορφη εικόνα του ματς 

Υπήρχαν απουσίες από τις δυο ομάδες, οι προπονητές Λεωνίδας Κατσαρέλιας και Φίλιππος Σχοινάς χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους.

Από τον Παναιγιάλειο απουσίαζαν: Μιχάλης Σπανός, Ανδρέας Τσεκούρας, Θόδωρος Κοτσόκολος, Νίκος Μαχαίρας και ο Ανδρέας Σπανός που δεν έπαιξε αφού το χτύπημα στο δάκτυλο του ποδιού αποδείχθηκε πιο σοβαρό (κάταγμα).

Παρά τις απουσίες οι «ρεζέρβες» που πέρασαν στον αγώνα στη διάρκεια του β΄ ημιχρόνου, είχαν καλή απόδοση διατηρώντας έτσι την εικόνα και το θέαμα της συνάντησης σε ψηλό επίπεδο.

Ο Γκάτσης το 4-0 

Ο Βαγγέλης Γκάτσης που ζητούσε επίμονα και την μπάλα και ήθελε πολύ να σκοράρει, το κατάφερε στο 53΄ ύστερα από την ατομική προσπάθεια του Μπούνα από τα δεξιά και την ασίστ στην περιοχή για τον Γκάτση που πλάσαρε χωρίς δυσκολία.

Από μαζί …χώρια 

Είχαμε και από τους πάγκους και από τον αγωνιστικό χώρο κάποιους, που είχαν στο παρελθόν υπηρετήσει την αντίπαλη ομάδα.

Από την Αιγείρα / Ακράτα ήταν ο προπονητής Λεωνίδας Κατσαρέλιας που έχει φορέσει την φανέλα του Παναιγιάλειου, όπως επίσης ο τερματοφύλακας Νίκος Βίλλιος, ο Χρήστος Οικονόμου, ο Διονύσης Καλούδης.

Από τον Παναιγιάλειο ήταν ο προπονητής Φίλιππος Σχοινάς που πέρυσι ήταν στον πάγκο της Ένωσης Αιγείρας / Ακράτας, ο Νίκος Βλάχος που ανήκε πέρυσι στο δυναμικό των γηπεδούχων, όπως και ο τραυματίας Ανδρέας Σπανός που δεν έπαιξε.

Αιγείρα / Ακράτα: Βίλλιος, Γκοτσόπουλος, Οικονόμου, Μαγγίνας, Καραχάλιος, Τσίμπιτσης, Παπαχριστόπουλος, Καλέλλης, Μπούρδος, Καλούδης, Κυρίκος

Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν: Αλέφαντος, Μητρόπουλος, Σταυρόπουλος, Κιαχόπουλος

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Βλάχος, Μπελεζάκης, Χούσα, Παπαδόπουλος, Πλατυκώστας, Λιάτος, Μπούνας, Βιλανάκης, Γκάτσης, Καραπιπέρης

Στο β΄ μέρος έπαιξαν και οι: Ροδόπουλος, Νικολόπουλος, Αποστολής, Μούκας, Μαυρούλιας


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr