background img
banner
banner

Με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις και στη Μακεδονία η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ.

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ

Ο 5ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross και ο 8ος του Βαλκανικού Πρωταθλήματος φέτος έγιναν παράλληλα στις Κρηνίδες Καβάλας και όπως ήταν αναμενόμενο είχαμε ρεκόρ συμμετοχών.

Με 101 αθλητές από την Ελλάδα και 85 από την Βουλγαρία, Β. Μακεδονία, Ρουμάνια, Τουρκιά, και Κύπρο ήταν ένας αγώνας motocross με τις περισσότερες συμμετοχές που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα!

Έχοντας τον καιρό με το μέρος του ο Α.Μ.Ο. Κρηνίδων έφτιαξε ένα τέλειο αγωνιστικό τερέν και προσέχοντας την κάθε λεπτομέρεια στα περιφερικά της πίστας κατάφερε και έκανε έναν από τους καλυτέρους αγώνες των τελευταίων ετών.

Με την είσοδο και ξένων οδηγών στα σκέλη του αγώνα ο συναγωνισμός ήταν πολύ έντονος έως το τέλος του κάθε σκέλους σε όλες τις θέσης και το θέαμα κράτησε τους πάρα πολλούς θεατές έως αργά το απόγευμα και το τέλος των αγώνων.

Με 12 συμμετοχές σε 7 κατηγορίες η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ.

Στο ποιο μακρινό, χιλιομετρικά από το Αίγιο, αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. συμμετείχε συνολικά με 12 αθλητές σε 7 κατηγορίες αφήνοντάς το δικό της “στίγμα” σε ένα ακόμη πρωτάθλημα.

Τέσσερις αθλητές συμμετείχαν στη ΜΧ65 στα 65cm με τον Φωτόπουλο Δημήτρη (911) με Yamaha με μια 7η και 4η θέση στα σκέλη να παίρνει την 4η θέση του αγώνα.

Ο Τρακαδάς Κωσταντίνος(23) με Husqvarna με δυο 5ες θέσεις στα σκέλη ήταν 5ος στον αγώνα, ο Τρακαδάς Ανδρέας (24) με ΚΤΜ 2ος στο πρώτο σκέλος και εγκατάλειψη από μηχανικό πρόβλημα στο δεύτερο ήταν 9ος και η Δριχούτη Λαμπρινή (223) Gas Gas με μια 13η και 11η θέση στα σκέλη 13η στον αγώνα.

Στην κατηγορία ΜΧ85 έτρεξαν ο Μπάζιος Χρήστος (28) με Husqvarna που με μια 3η και μια 4η θέση στα σκέλη πήρε την 5η στον αγώνα και ο Αναγνωστόπουλος Παναγιώτης (194) με ΚΤΜ πήρε μια 9η και μια 10η θέση στα σκέλη και την 10η στον αγώνα.

Πρωτιά για την Ιωάννα Λάμπρου στη MX WOMAN

Η Ιωάννα (7) Yamaha και η Αμαλία Λάμπρου (17) Yamaha συμμετείχαν στον αγώνα, με το ‘’Τζονάκι’’ να παίρνει την πρώτη θέση στον αγώνα με μια 2η και μια 1η στα σκέλη και η Αμαλία με δυο 3ες στα σκέλη 3η στον αγώνα.

Στη MX125 ο Φωτάκης Σωτήρης (94) Yamaha είχε μια πτώση με εγκατάλειψη στο πρώτο σκέλος και μια 1η στο δεύτερο περνώντας την 7η στον αγώνα. Στη ΜΧ2 με την 4η θέση του αγώνα έφυγε ο Καραγιάννης Ηλίας (74) Husqvarna , πετυχαίνοντας την καλύτερη του θέση στο βάθρο φέτος τερματίζοντας 4ος και 7ος στα σκέλη.

Στη ΜΧ300 ο Ασημακόπουλος Ζωής (57) Yamaha πήρε δυο 3ες στα σκέλη και την 3η στον αγώνα.

Στη MX OPEN ο Κυπραίος Γιώργος (59) Yamaha πήρε την 5η και την 4η στα σκέλη και την 4η στον αγώνα .

Ο επόμενος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα γίνει 8 και 9 Οκτωβρίου  στην Σπερχειάδα.

Οι νικητές σε όλες τις κατηγορίες

Νικητής στην κατηγορία MX1 ο Γιάννης Τουρατζίδης με δυο νίκες! Στην ΜΧ2 νικητής ήταν ο Ανέστης Ράδος, ενώ στην κατηγορία ΜΧ125 νικητής ήταν ο Σωτήρης Θεοδωρίδης. Στη ΜΧ300 νικητής ήταν ο Κωνσταντίνος Καράκης, ενώ στις μικρές κατηγορίες νικητής ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης στην ΜΧ65, και στην ΜΧ85, ο Κωνσταντίνος Μερκούρης. Στην κατηγορία MXWOMEN νικήτρια ήταν η Ιωάννα Λάμπρου και τέλος στην OPEN ήταν νικητής ο Χρήστος Τομαράς και στην SENIOR ο Μάρκος Καρασακαλίδης.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr