background img
banner
banner

Με πρέσινγκ και καλή απόδοση οι μελανόλευκοι επικράτησαν 3-0 της Νίκης

Ένα φιλικό παιχνίδι που θεωρητικά ήταν πολύ δύσκολο, το έφεραν στα μέτρα τους ο προπονητής Φίλιππος Σχοινάς με τους ποδοσφαιριστές του.  Η αντίπαλος νεανική ομάδα της Νίκης Προαστείου, φημίζεται για την πολύ καλή φυσική κατάσταση που διαθέτει, καλύπτοντας με ταχύτητες και με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές όλο τον αγωνιστικό χώρο.

Το αντίδοτο του Φίλιππου Σχοινά για να αποτρέψει τα δύσκολα, ήταν η συνεχής πίεση των μελανόλευκων σε όλες τις γραμμές, περιορίζοντας με αυτό τον τρόπο το παιχνίδι των φιλοξενούμενων. Η ομάδα του Προαστείου είχε να αντιπαραθέσει μια διπλή ευκαιρία στο 19΄ με τα σουτ των Φούντου και Πατρώνη που αποκρούστηκαν, απέναντι σε τρία γκολ, δυο δοκάρια και άλλες ευκαιρίες του Παναιγιάλειου.

Παράλληλα ο Φίλιππος Σχοινάς δοκίμασε αλλαγές σε πρόσωπα και θέσεις. Ο Μπελεζάκης για παράδειγμα ξεκίνησε αμυντικό χαφ, με τους Βλάχο και Χούσα να καλύπτουν τα δυο άκρα της άμυνας και Μαχαίρα, Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Ο Μιχάλης Σπανός είχε ειδοποιήσει ότι θα έφτανε στο Στάδιο με κάποια καθυστέρηση.

Με την αλλαγή του Παπαδόπουλου κεντρικοί αμυντικοί ήσαν οι: Μαχαίρας, Χούσα.  Επίσης άλλαξε θέσεις στα «φτερά» της επίθεσης σε Λιάτο και Α. Σπανό.

Τα γκολ στο α΄ ημίχρονο 

Με δοκάρι του Α. Σπανού στο 2ο λεπτό και γκολ κεφαλιά του Γκάτση στο 8΄ ξεκίνησε ο Παναιγιάλειος. Ένα γκολ με δυο μακρινές πάσες από τον Παπαδόπουλο στον Α. Σπανό και αυτός στον σκόρερ.

Πάλι δοκάρι στο 22΄ από κεφαλιά του Γκάτση στην σέντρα του Λιάτου και γκολ 2-0 στο 32΄ με δυνατό ευθύβολο βολέ του Κοτσόκολου, που πήρε την απόκρουση των αμυντικών από το κόρνερ του Μπούνα.

Το σκορ έκλεισε στο 40΄ με ένα ακόμα προσωπικό γκολ ο Γκάτσης, ύστερα από μια ακόμα ασίστ του Α. Σπανού και διπλή προσπάθεια του σκόρερ αφού στο πρώτο σουτ αποκρούστηκε.

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Βλάχος, Χούσα, Μαχαίρας, Παπαδόπουλος, Μπελεζάκης, Μπούνας, Κοτσόκολος, Λιάτος, Γκάτσης, Α. Σπανός

Στο β΄ μέρος έπαιξαν: Βιλανάκης, Ροδόπουλος, Καραπιπέρης, Νικολόπουλος, Μ. Σπανός, Μούκας, Ζαφειρόπουλος.

Νίκη Προαστείου: Δανιήλ, Ζεκιάι, Πετρόπουλος, Μοσχόπουλος, Σοφιανόπουλος, Ντζάνης, Φούντος, Διαμαντόπουλος, Καλογεράτος, Αντωνόπουλος, Πατρώνης.

Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν: Παπαλεξόπουλος, Κωλέτσης, Τριανταφύλλου, Σαρβανάκης, Σταματάκης, Θεοδωρακόπουλος, Σολωμός.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr