background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ: Αγιασμός και δείπνο στην “ΑΝΕΜΩΝΗ” για τον Κεραυνό

Τρεις ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η τελέστηκε ο Αγιασμός στον Κεραυνό Αιγίου εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Παρών στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής ήταν και φέτος ο πατήρ Νικόλαος Παπαδόγιαννης, ο οποίος, μετά την τέλεση του μυστηρίου ευχήθηκε υγεία και πολλές νίκες στους ανθρώπους της ομάδας.

Στη συνέχεια ακολούθησε δείπνο στο εστιατόριο – πιτσαρία “ΑΝΕΜΩΝΗ” στα Υψηλά Αλώνια, προσφορά προς την ομάδα του ιδιοκτήτη Γιώργου Κατσιμπίρη, ένθερμου φίλου του Κεραυνού αλλά και αντιπροέδρου της ομάδας παλαιότερα, επί εποχής του αείμνηστου Χάρη Μπόγδανου. Η διοίκηση του Κεραυνού ευχαριστεί δημόσια τον Γιώργο Κατσιμπίρη για τη συνολική προσφορά και στήριξη που παρέχει εδώ και πολλά χρόνια στην ιστορική ομάδα του Αιγίου.

Παρουσίασε τον Χρύσανθο Χρυσανθόπουλο

“Ο Χρύσανθος Χρυσανθόπουλος στην ομάδα μας. Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με ένα από τα καλύτερα point guard της Αχαΐας, με εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στη περιφέρεια. 

Η παρουσίαση του αθλητή μας έγινε στα γραφεία της εταιρείας ΑΤΕΡΓΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που θα είναι για την φετινή σεζόν δίπλα μας , ως ένας ακόμα παίκτης στην προσπάθεια που θα καταβάλει όλη η ομάδα. Του ευχόμαστε υγεία και καλή σεζόν”.

Με την παραπάνω ανακοίνωση ο Κεραυνός Αιγίου παρουσίασε επίσημα την απόκτηση του έμπειρου γκαρντ Χρύσανθου Χρυσανθόπουλου που επέστρεψε στην ομάδα μετά από 8 χρόνια. Να σημειώσουμε ότι ο Βασίλης Τσιμπούκης της “ΑΤΕΡΓΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ” (δεξιά στη φωτό) αποτελεί φέτος νέο μέλος της διοίκησης του Κεραυνού, με σημαντική προσφορά, οικονομική και όχι μόνο.

Ο Χρύσανθος Χρυσανθόπουλος (33, 1.90) αποχώρησε από τον Κεραυνό το 2014 και επέστρεψε στην ομάδα μετά από 8 χρόνια. Αγωνίζεται στις θέσεις 1-2 και διαθέτει μεγάλη εμπειρία έχοντας παίξει και στις Εθνικές κατηγορίες. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Παναχαϊκής (στην οποία επέστρεψε και πάλι αργότερα) και έχει ακόμη αγωνιστεί σε Ήφαιστο/Αχιλλέα, Αχαγιά 82, Αναγέννηση Σάμου, Λέοντα Μεσολογγίου κ.α.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr