background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ – Α1 ΕΣΚΑ-Η: Τοπικό ντέρμπι Ήφαιστος/Αχιλλέας – Κεραυνός απόψε στο Αίγιο

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Ήφαιστο/Αχιλλέα και τον Κεραυνό Αιγίου ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στην Α1 ΕΣΚΑ-Η με τις δύο ομάδες να βρίσκονται ξανά αντιμέτωπες, μετά τον υποβιβασμό των “πράσινων” της Αιγιάλειας από τη Γ΄ Εθνική. Το τοπικό ντέρμπι της Αιγιάλειας έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτός είναι ο Κεραυνός, θα πρέπει να το αποδείξει όμως και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί να έφυγαν κάποιοι βασικοί παίκτες από τον περυσινό κορμό, απέκτησε όμως περισσότερους και ιδιαίτερα σημαντικούς, όπως ο Χρυσανθόπουλος, ο Πολυδωρόπουλος, ο Νάτσκος, ο Γιοβάς, ο Ζαβέρδας και ο Στούκας και λογικά θα είναι από τα φαβορί για την άνοδο.

Στον Ήφαιστο/Αχιλλέα, που άργησε να ξεκινήσει προετοιμασία, σε σχέση με την περυσινή χρονιά δεν παρέμεινε κανένας παίκτης στο ρόστερ αλλά επέστρεψαν τέσσερις που έπαιξαν και παλαιότερα στην ομάδα. Ο Γιάννης Σωτηρόπουλος που ήρθε από τον Αστέρα Τέμενης, ο Ντίνος Δημόπουλος που ξεκίνησε πέρυσι στην Ακράτα, ο Θοδωρής Μιχαλόπουλος, ο οποίος υπηρετεί την θητεία του και ο Βλάσης Γκουρβέλος. Νέα πρόσωπα είναι ο Χρήστος Τσιρώνης και ο Τάσος Τραγάρας που πέρυσι ήταν στον Κεραυνό Αιγίου (ο Τσιρώνης είχε αποχωρήσει στη μέση της σεζόν), δύο έμπειροι ψηλοί από τη Νίκη Προαστίου, οι Αλέξης Τσιμπούκης και Παύλος Διονυσόπουλος, ο νεαρός (16χρ.) Παναγιώτης Φιλιππόπουλος που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Κεραυνού, ο Νέστορας Καππόπουλος από τον Φαέθωνα Αντιρρίου, ο Ευθύμης Χρήστου (22χρ., 1.97) που έχει αγωνιστεί σε Κρόνο και Αστέρα Αγίου Δημητρίου, ο Γιώργος Σαράμπαλης (23χρ., 1.95) από τον Πατρέα και ο νεαρός Χρήστος Μιχαλόπουλος, αδελφός του Θοδωρή, από την Ακαδημία της ομάδας.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 6.30 και θα το διευθύνουν οι Μάριος Κανελλόπουλος, Παναγιώτης Καμήτσος και Χαράλαμπος Αποστολόπουλος.

Για το “2 στα 2” ο Αστέρας Τέμενης

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα θα “ψάξει” ο Αστέρας Τέμενης στο παιχνίδι που θα ακολουθήσει στις 8.30 με αντίπαλο την νεανική Απολλωνιάδα. Η ομάδα του Άρη Ξενούλη είναι το φαβορί απέναντι σε μία ομάδα που παρουσιάζεται αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι, ειδικά μετά την αποχώρηση των Κογιώνη και Παπαφωτίου. Διαιτητές και σε αυτό το παιχνίδι θα είναι οι Κανελλόπουλος, Καμήτσος και Αποστολόπουλος.

Το σημερινό πρόγραμμα
Ήφαιστος/Αχιλλέας – Κεραυνός (18.30)
Φαέθων Αντιρρίου – ΕΑΠ
Ολυμπιάδα – ΑΟ Δύμης
Πυρσός – ΕΑ Παραλίας
Αστέρας Τέμενης – Απολλωνιάδα (20.30)
ΑΣ Αραχωβιτίκων – Πανωλενειακός
ΑΕ Αγυιάς – ΣΕΦΑ Ανδραβίδας


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr