background img
banner
banner

Νικηφόρα η τελευταία πρόβα της Αιγείρας / Ακράτας στο Ρίο

2-1 ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΟΡ

Με βασικές απουσίες όπως των Κυρίκου, Καλέλλη, Καλούδη, η Αιγείρα / Ακράτα μετά από πολύ καλή απόδοση που άφησε αισιόδοξα μηνύματα για την ερχόμενη πρεμιέρα, επικράτησε στο Ρίο σε βάρος του τοπικού Αετού 2-1.

Νωρίς το πρώτο γκολ για τη ομάδα του Λεωνίδα Κατσαρέλια με τον Τσάτο να αξιοποιεί την κάθετη πάσα του Σταυρόπουλου. Με σκορ 0-1 ολοκληρώθηκε το α΄ ημίχρονο, παρά τις κλασικές ευκαιρίες που είχαν οι φιλοξενούμενοι.

Μετά την ισοφάριση 1-1 του Αετού, η Αιγείρα / Ακράτα αναζήτησε το γκολ της άτυης νίκης που ήρθε με την κεφαλιά του Μαγγίνα, ύστερα από το κόρνερ του Παπαχριστόπουλου.
Αιγείρα / Ακράτα: Βίλλιος, Καραχάλιος, Μαγγίνας, Σταυρόπουλος, Κώστας Ταρνάρης (Αγ. Βασιλειο δμπακ), Παπαχριστόπουλος, Αλέφαντος, Γκοτσόπουλος, Οικονόμου, Τσάτος, Λουράκης
Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν: Μπούρδος, Σακελλαρόπουλος, Αγγ. Μητρόπουλος, Βαφειάδης

Ένας ήρθε ένας έφυγε από τη Αιγείρα / Ακράτα

Ο ακραίος αμυντικός Κώστας Τάρναρης ήρθε από τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, άφησε καλές εντυπώσεις στο φιλικό με τον Αετό και θα είναι έτοιμο το δελτίο του μέσα στην βδομάδα, για τις ανάγκες του πρωταθλήματος. Στον αντίποδα αποχώρησε ο Νίκος Τσίμπιτσης, λύνοντας κοινή συναινέσει την συνεργασία του με το ΔΣ της Αιγείρας / Ακράτας.

Καλή εμφάνιση παρά την ήττα η ΑΕ Καλαβρύτων 1-2 από την Κ19 της Παναχαϊκής

Δυνατό παιχνίδι με σκληρές μονομαχίες στο γήπεδο Πετεινών, με την Κ19 της Παναχαϊκής να προηγείται 2-0 στο α΄ ημίχρονο. Στο β΄ ημίχρονο η ΑΕ Καλαβρύτων ανέλαβε την πλήρη υπεροχή, έκανε φάσεις με κέρδος το γκολ πέναλτι 1-2 από τον Κέφα (κέρδισε ο Ασπρούκος), που άλλαξε το σκορ, όχι όμως και το νικηφόρο αποτέλεσμα για την ομάδα της Παναχαϊκής.
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ ο προπονητής Κωστής Βλάχος, που είχε στην αποστολή μόλις 14 παίκτες, αφού τραυματισμοί και γρίπη έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στο ρόστερ των Καλαβρύτων.

Ο Κωστής Βλάχος βλέπει με αισιοδοξία τη συνέχεια, σε ότι αφορά τις επιστροφές των παικτών στην εβδομαδιαία προετοιμασία, πριν το επίσημο παιχνίδι της πρεμιέρας για τον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας, που είναι στο Ρίο με τον Αετό.

ΑΕ Καλαβρύτων: Παπαδημητρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κανελλόπουλος, Παπαδόπουλος, Κέφα, Ντολάνι, Σκιαδάς, Μητρόπουλος, Κουτρουμάνης, Ντάτσι, Ασπρούκος.
Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν: Βλάχος, Αλεξόπουλος, Στ. Τσαβαλάς


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr