background img
banner
banner

Οι φιλικές συναντήσεις του Σαββατοκύριακου

Αρκετά ήταν τα φιλικά παιχνίδια των σωματείων της περιοχής μας, που όσο παρατείνεται η έναρξη των πρωταθλημάτων, εξακολουθούν να αναζητούν αντιπάλους για την διατήρηση της φυσικής κατάσταση και για την …εκτόνωση.

Δυο φιλικά είχε η Θύελλα Αιγίου

Όλο το έμψυχο δυναμικό που έχει στη διάθεσή του χρησιμοποίησε ο προπονητής της Θύελλας Κυριάκος Αθανασίου στην ήττα του Σαββάτου στο Προάστειο 0-4 από την Νίκη και την ισοπαλία 2-2 στην Αγυιά με τον Αίολο. Εδώ σκόραραν οι Μακρυγιανάκης και Τσέλα.

Ήττα στην Πάτρα η ΑΕ Αιγίου 1-3 από τον Πανιώνιο / Αχιλλέα

Με διαφορά κατηγορίας και μακριά από την έδρα της, η ΑΕ Αιγίου γνώρισε την ήττα 1-3 στο γήπεδο της Αγυιάς από τον Πανιώνιο / Αχιλλέα. Το μοναδικό γκολ της Αιγιώτικης ομάδας σημείωσε ο Μεντζελόπουλος.

Ένα ημίχρονο έπαιξαν στην Ροδιά Απόλλων  και ΑΕ Καλαβρύτων

Υπήρξε αρκετή ένταση, αδικαιολόγητη σε φιλικό παιχνίδι, με αποτέλεσμα στο ημίχρονο ο προπονητής του Απόλλωνα Γιάννης Παλαιολογόπουλος, ζήτησε να διακοπεί η φιλική συνάντηση.
Στο 45λεπτο που παίχτηκε, η ομάδα των Καλαβρύτων είχε προηγηθεί 1-0 με γκολ του Ασπρούκου.

Ο Αχιλλέας 4-1 στην Τέμενη τον Αστέρα

Στο γήπεδο της Τέμενης προηγήθηκε ο Αχιλλέας και ισοφάρισε 1-1 ο Αστέρας με τον Βαγγελάτο. Η ομάδα των Καμαρών πήρε τη νίκη 4-1 σημειώνοντας 3 γκολ στο β΄ ημίχρονο.
Δυο τέρματα από τους νικητές είχε ο Βαγγελάτος και από ένα οι: Μπλάτα, Κανάγιας.

Πολλά τα γκολ στο Δημητρόπουλο Άβυθος – Νεάπολη 6-4

Οι επιθέσεις είχαν την τιμητική τους στο γήπεδο Δημητρόπουλου. Η τυπικά γηπεδούχος Άβυθος επικράτησε με σκορ 6-4 της Νεάπολης.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr