background img
banner
banner

Ο Σύλλογος Τέμενης στο «Pink the city»

ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ «ΕΝΩΣΗΣ» ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένα για κοινωνικά θέματα, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέμενης «Η Ένωση», συμμετείχαν μαζικά στη δράση του «Άλματος Ζωής», την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, ενάντια στον καρκίνο του μαστού, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, «pink the city», στέλνοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου του Συλλόγου, Αλέξη Σωτηρόπουλου, στο protionline.gr, τα μέλη «αγκάλιασαν» τη δράση, αφού δόθηκαν συνολικά εκατό μπλουζάκια. ΄΄Αποδείξαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά΄΄, ανέφερε, συμμετέχοντας στον μεγάλο περίπατο… ζωής που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, που ξεκίνησε από την πλατεία Υψηλών Αλωνίων και κατέληξε στον μόλο της Αγίου Νικολάου.

΄΄Αποφασίσαμε σαν συμβούλιο να πάρουμε μέρος σε αυτή την όμορφη εκδήλωση και είχαμε μεγάλη συμμετοχή σαν σύλλογος. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να είμαστε παρόντες, έτσι και φέτος η ανταπόκριση ήταν συγκινητική΄΄, ανέφερε ο πρόεδρος.

Να σημειωθεί ότι η επόμενη προγραμματισμένη δράση για τον σύλλογο, είναι η «Γιορτή Λεμονιού» που επανέρχεται φέτος δυναμικά και η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 5 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Συλλόγου. Θα είναι διήμερη και θα περιλαμβάνει κεράσματα λεμονιού, δωρεάν για όλο τον κόσμο, χορευτικά από το Χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου Τέμενης και τοποθετήσεις. Επίσης, ο συγγραφέας Βαγγέλης Ηλιόπουλος θα διαβάσει παραμύθια στα παιδιά!

Στην κεντρική φωτο το Δ.Σ. του Συλλόγου στην αφετηρία της δράσης. Από αριστερά, Αλέξης Σωτηρόπουλος, Αθηνά Κούτουλα, Διονυσία Τζόβολου, Ελένη Μελισσουργού, Νίκος Μενούνος. Λείπουν Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος και Τάκης Κωτσόπουλος που «τρέχουν» την εκδήλωση της γιορτής του λεμονιού γι’ αυτό δεν παρέστησαν.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr