background img
banner
banner

Ο Φιλοζωικός βρίσκει «ζεστές αγκαλιές» για τα σκυλιά της Αιγιάλειας

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ζεστές αγκαλιές βρήκαν στην «Τεχνόπολη» του δήμου Αθηναίων, τα σκυλάκια που βρέθηκαν εκεί το Σαββατοκύριακο, προερχόμενα από το καταφύγιο της Ανατολικής Αιγιάλειας.
Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιαλείας συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στο Φεστιβάλ «Μονοπάτια ζωής», μεταφέροντας στον χώρο 13 σκυλιά. Το ευτύχημα είναι ότι τα μέλη του επέστρεψαν στην Αιγιάλεια έχοντας δώσει 4 από αυτά για υιοθεσία και 9 για φιλοξενία!

Επέστρεψαν με άδεια κουτιά!

Από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Αιγιαλείας, αναφέρεται: ΄΄Χάρη στη δική σας ευαισθητοποίηση και πολύτιμη προσφορά καταφέραμε αυτό που Σάββατο πρωί φάνταζε απίθανο! 13 σκυλιά πήραμε από το καταφύγιο, τα υπόλοιπα βρίσκονταν σε φιλοξενίες. Από αυτά 4 υιοθετήθηκαν και τα υπόλοιπα 9 βρήκαν αγκαλιές φιλοξενίας στην Αθήνα.

Με αυτό τον τρόπο οι πιθανότητες τους για υιοθεσία αυξάνονται εκθετικά, μια τέτοια φιλοξενίας μπορεί πραγματικά να καθορίσει την υπόλοιπη ζωή τους. Απόψε τα 13 ζωάκια που μέχρι χτες κοιμούνταν στο τσιμέντο ή σε ένα πλαστικό σπιτάκι, θα κοιμηθούν σε χαλάκια και κουβερτούλες. Δε θα κοιμηθούν με τους θορύβους της νύχτας, ούτε με άλλα 200 σχεδόν σκυλιά να γαβγίζουν, παρά στην ηρεμία ενός σπιτιού. Από απόψε δε θα τα νοιάζει αν φυσάει, βρέχει ή έχει καύσωνα. Και από αύριο το πρωί θα ξυπνάνε με έναν άνθρωπο κοντά τους, που θα τα νοιάζεται, θα τα φροντίζει, θα πηγαίνουν για βόλτες και θα τα γεμίζει χάδια. Ο ίδιος άνθρωπος που θα δώσει το δικό του αγώνα για να βρουν την παντοτινή τους οικογένεια. Γυρίσαμε αργά, μα υπάρχει μόνο χαρά κι ενθουσιασμός. Τα μποξ άδειασαν, κανένα σκυλί δεν επέστρεψε στο καταφύγιο! Να είστε καλά όλοι σας. Αδειάσατε τα μποξ και γεμίσατε τις καρδιές μας…΄΄.

Ξανά την προσεχή Κυριακή στην Αθήνα

Και η προσπάθεια του Φ.Σ.Α. συνεχίζεται. Την προσεχή Κυριακή, 23 Οκτωβρίου, στο Πάρκο Ελευθερίας δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής, θα βρίσκονται και θα δίδονται για υιοθεσία κι άλλα σκυλάκια από το καταφύγιο. ΄΄Κουτάβια, μεγαλοκούταβα και ενήλικα σκυλάκια, πιο ήπιας ενέργειας ή πιο δραστήρια, μικρού, μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους, όμως όλα με πολλή αγάπη να δώσουν, έρχονται στην Αθήνα για να σας μαγέψουν και να κερδίσουν μια παντοτινή θέση στην καρδιά και στο σπίτι σας.

Ελάτε με όλη την οικογένεια να τα γνωρίσετε από κοντά και να βρείτε όλοι μαζί το νέο μέλος της! Στόχος μας δεν είναι απλώς να υιοθετηθούν τα σκυλάκια μας, αλλά και να γίνει το καλύτερο ταίριασμα, ώστε να είναι ευτυχισμένοι όλοι, ζωάκια και νέοι κηδεμόνες.

Θα είμαστε εκεί, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και, όπως πάντα, με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιάλειας, για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με τα ίδια τα σκυλάκια, την υιοθεσία και όλη τη δράση του Συλλόγου, και να σας βοηθήσουμε να πάρετε την καλύτερη απόφαση σχετικά με το ζωάκι που είναι κατάλληλο για εσάς΄΄, επισημαίνεται εκ μέρους των μελών του Συλλόγου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr