background img
banner
banner

ΠΑΛΕΜΟΤ: Δύο μηχανές και εξοπλισμός για το «MotoCross School For Children»

Στην ΠΑΛΕΜΟΤ, βλέποντας ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από γονείς προκειμένου να δοκιμάσουν τα παιδιά τους τις δυνατότητές τους στο Motocross, αποφάσισαν να πάρουν νέα μηχανάκια και τον απαραίτητο εξοπλισμό και, με τη βοήθεια κάποιων που έχουν εμπειρία από το MotoCross, να μεταδώσουν την αγάπη και το πάθος στη νέα γενιά. Μία κίνηση που κρίθηκε απαραίτητη αφού έπρεπε ο κάθε γονιός να κάνει ένα αρκετά μεγάλο έξοδο χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρος ότι το παιδί μετά από τις πρώτες βόλτες θα θελήσει να συνεχίσει.

Οι μηχανές θα χρησιμοποιούνται στα μαθήματα του «MotoCross School For Children», μία δράση που ξεκίνησε από τη Λέσχη πριν 10 χρόνια με δεκάδες κορίτσια και αγόρια, από ηλικία 4 έως 12 ετών, να έχουν έρθει να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο MotoCross. Πολλά από τα παιδιά που πέρασαν από το σχολείο τρέχουν πλέον με τα δικά τους μηχανάκια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MotoCross.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε από το Σαββατοκύριακο 29-30 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο από τις 9.30π.μ. έως τη 1μ.μ., στο χώρο της πίστας «Δωροθέα Αναστασοπούλου» στο Αίγιο. Το σωματείο διαθέτει 2 μηχανάκια MotoCross, ένα αυτόματο 50cm2 και ένα 65cm2, με ταχύτητες και πλήρη προστατευτικό εξοπλισμό (κράνος – μπότες – θώρακα – ρούχα).
Υπεύθυνος προγράμματος είναι ο Σωτήρης Βαγενάς (τηλ. επικοινωνίας 6974 842589).


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr