background img
banner
banner

Περίμενε το πρωτάθλημα ο Φ. Σχοινάς αλλά…

ΦΙΛΙΚΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ

Το ωραίο είναι ότι ο προπονητής Φίλιππος Σχοινάς, απέφυγε το περασμένο σαββατοκύριακο να δώσει κάποιο φιλικό ο Παναιγιάλειος φοβούμενος τυχόν τραυματισμούς, πάνω που επέστρεφαν όλοι οι μελανόλευκοι στη δράση.

Φιλικό δεν έγινε, αλλά ούτε πρωτάθλημα ξεκίνησε. Το γεγονός δεν άρεσε καθόλου στον προπονητή του Παναιγιάλειου (και σε ποιον άρεσε), οπότε θέλοντας να συμβαδίσει με τα νέα δεδομένα, αναζήτησε αντίπαλο.

Δυνατό φιλικό στο Δημοτικό Στάδιο

Μετά τις επαφές που έγιναν με σωματεία της περιοχής μας για φιλική συνάντηση, ο προπονητής του Παναιγιάλειου δεν ξέφυγε από τις συνήθειές του. Επέλεξε πάλι έναν δυνατό αντίπαλο, που είναι η Νίκη Προαστείου και με την οποία θα συναντηθεί στο πρωτάθλημα.

Η αντίπαλη ομάδα του Νίκου Πατρώνη (προπονητής) κατέληξε στην πρώτη 4άδα του περυσινού πρωταθλήματος αγωνιζόμενη στα playoff.

Αγωνίζεται με νεαρούς ποδοσφαιριστές, αναδεικνύει ταλέντα και αποτελεί σταθερά έναν επικίνδυνο σύνολο για οποιονδήποτε αντίπαλο. Κάτι που είχε αποδείξει και στην σεζόν 2019 -20, όταν ο Παναιγιάλειος ήταν στην Α΄ κατηγορία και βρέθηκε απέναντι με την ομάδα του Προαστείου στους δυο γύρους του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες λοιπόν θα δώσουν φιλικό αγώνα μεθαύριο Σάββατο στο Αίγιο στις 4 το απόγευμα

Θα είναι αυτή η πρόβα τζενεράλε πριν την πρεμιέρα

Κατόπιν των μαζεμένων εμποδίων που καθυστέρησαν το πρωτάθλημα, κανείς πλέον δεν μπορεί να εκφραστεί με βεβαιότητα, ότι σε αυτό το σαββατοκύριακο θα έχουμε την τελευταία αναβολή.
Στην συγκεκριμένη μάλιστα περίπτωση που το Δημοτικό Στάδιο διαθέτει άδεια για την πραγματοποίηση αγώνων και αναμένει ευοίωνες τις εξελίξεις από τα υπόλοιπα σωματεία.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr