background img
banner
banner

“Περίπατος” του Κεραυνού, 61-28 τον Ήφαιστο/Αχιλλέα!

Το “2 στα 2” πέτυχε στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η ο Κεραυνός Αιγίου με μεγάλη σε έκταση νίκη επί του Ήφαιστου/Αχιλλέα μαι 61-28. Το τοπικό ντέρμπι έχασε το ενδιαφέρον του από πολύ νωρίς, καθώς ο Κεραυνός προηγήθηκε με 0-16 στο ξεκίνημα και 2-21 στο πρώτο δεκάλεπτο με τον ανανεωμένο και ανέτοιμο Ήφαιστο/Αχιλλέα να μένει 8 ολόκληρα λεπτά χωρίς πόντο στην πρώτη περίοδο. Το σκορ πήρε … αστρονομικές διαστάσεις και στο 35΄ ήταν 16-50, με τους 34 πόντους να είναι η μεγαλύτερη διαφορά στον αγώνα, πριν φτάσουμε στο τελικό 28-61.

Οι απουσίες των Δημόπουλου, Θ. Μιχαλόπουλου και Διονυσόπουλου δεν μπορούν να αποτελέσουν σοβαρή δικαιολογία για την τραγική εικόνα που παρουσίασε ο Ήφαιστος/Αχιλλέας. Άλλωστε και ο Κεραυνός είχε την απώλεια (λόγω τραυματισμού) του Γεράσιμου Γιοβά, ενός εκ των κορυφαίων παικτών του. Ο Γιάννης Γιούπης και οι παίκτες του έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους για να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας και να μπορέσει ο Ήφαιστος/Αχιλλέας να διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία, που δεν είναι αδύνατη καθώς – όπως δείχνουν τα αποτελέσματα μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές – υπάρχουν 3-4 ακόμη που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο που θα παλέψουν για την παραμονή.

Διαιτητές: Κανελλόπουλος-Καμήτσος-Αποστολόπουλος

ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Γιούπης): Σωτηρόπουλος, Γκουρβέλος 4, Τραγάρας 4 (1), Χρήστου 5 (1), Χ. Μιχαλόπουλος 2, Τσιρώνης 2, Τσιμπούκης 3, Καππόπουλος 8, Σαράμπαλης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Δούσκας): Πολυδωρόπουλος 13 (2), Γιαννακόπουλος 9 (1), Γκότσης 10, Σπηλιωτόπουλος 2, Σαμαράς 11 (1), Νάτσκος 9, Βαφειάδης 5 (1), Χρυσανθόπουλος 2, Ζαβέρδας, Στούκας, Ηλιόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr