background img
banner
banner

Προσκλητήριο Σπηλιόπουλου για τον ΝΕΟ ΔΗΜΟ

ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Με επιστολή του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο Αιγιαλέας πρώην υπουργός Κώστας Σπηλιόπουλος, επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο όσα συζητάει η τοπική κοινωνία το τελευταίο τρίμηνο για την επικείμενη κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023.

Δεν είναι λίγες οι φορές που από τον Φεβρουάριο του 2010 έως σήμερα το όνομα του Κώστα Σπηλιόπουλου, ήταν στην λίστα των ενδιαφερόμενων για τη δημαρχία του ενιαίου δήμου Αιγιάλειας, ωστόσο οι προτεραιότητες για τον Αιγιαλέα πολιτικό με τη λαμπρή διαδρομή ήταν άλλες, αφού πάντα θεωρούσε ότι τόσο από την κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά και από την περιφερειακή αυτοδιοίκηση αργότερα, θα βοηθούσε καλύτερα την περιοχή του.

Ήταν ο πρωτεργάτης του ενιαίου δήμου (βλέπε σελίδα 20) και αφού διετέλεσε βουλευτής Αχαΐας με το ΠΑΣΟΚ από το 1996 έως το 2012 και υφυπουργός Άμυνας, πρόεδρος της ΕΡΓΟΣΕ αργότερα, επικεφαλής της παράταξης «Μπροστά για την Δυτική Ελλάδα» στις περιφερειακές εκλογές του 2019 και αμέσως μετά πρόεδρος του ΟΣΕ, ήρθε η ώρα να διεκδικήσει με «περγαμηνές» τον δημαρχιακό θώκο της Αιγιάλειας.

Θέλει να γκρεμίσει τα κατεστημένα

Η οριστική απόφαση πάρθηκε τον περασμένο Ιούλιο αν και σιγοψηνόταν πολύ νωρίτερα και τώρα με επιστολή, έχοντας ολοκληρώσει ένα μεγάλο κύκλο επαφών με δημότες της Αιγιάλειας που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο, ανακοινώνει τις προθέσεις του επίσημα με την κάτωθι επιστολή:

Φίλη και φίλε συνδημότη Αιγιαλέα,

Αν πιστεύεις ότι ο Δήμος μας βρίσκεται σε στασιμότητα και παρακμή

Αν διαπιστώνεις μέρα με τη μέρα πως χάνει τα κεκτημένα του

Αν θεωρείς πως κυριαρχούν η μετριότητα, η ανικανότητα, η πελατειακή λογική, η ίντριγκα, η αδιαφάνεια και η συναλλαγή

Αν νιώθεις προσβεβλημένος από καθεστωτικές λογικές και αναξιοκρατία

Αν πιστεύεις ότι ο Δήμος Αιγιάλειας το οφείλει στους πολίτες του να χαράξει ανοδική πορεία

Με πρόγραμμα, συνέπεια και διεκδικήσεις

Με ικανούς και νέους ανθρώπους

Με γνώμονα το ήθος και την εντιμότητα

Αν πιστεύεις ότι μπορείς να συμβάλλεις στην αλλαγή πορείας και σε μία νέα αρχή…

ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για να γκρεμίσουμε τα κατεστημένα και ΜΑΖΙ να χτίσουμε τον ΝΕΟ ΔΗΜΟ

Γιατί η Αιγιάλεια είναι μία προικισμένη περιοχή με απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης. Με θέση και μορφολογία μοναδικές. Με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Με ανθρώπινο δυναμικό υψηλού επιπέδου.

Γιατί η Αιγιάλεια χρειάζεται σχέδιο που θα αναδείξει τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και θα στοχεύσει στη δημιουργία ενός Δήμου ΠΡΟΤΥΠΟ !

Γιατί ο Δήμος έχει ανάγκη από αποτελέσματα και αλλαγή μοντέλου.

Γιατί οι Αιγιαλείς απαιτούν να νιώσουν αισιοδοξία και υπερηφάνεια για την πορεία του τόπου τους !

Δευτέρα 31 Οκτώβρη 18:30

ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

στο ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Λίστα 30 υποψηφίων για αρχή

Έτσι λοιπόν στις 31 Οκτωβρίου στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο στο Αίγιο, ο Κώστας Σπηλιόπουλος αναμένεται να ξεδιπλώσει περισσότερες πτυχές της υποψηφιότητάς του (μια γεύση έδωσε με την παραπάνω επιστολή) και να παρουσιάσει τα πρώτα 30 ονόματα υποψηφίων συμβούλων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του.

Η υποψηφιότητα του για τη δημαρχία θα είναι η τρίτη κατά σειρά  μετά τον Δημήτρη Καλογερόπουλο και τον Χρήστο Γούτο και έρχεται βεβαίως να ανακατέψει περισσότερο την «τράπουλα» στα δημοτικά της Αιγιάλειας, με τον ίδιο να είναι πεπεισμένος ότι ο δήμος χρειάζεται «νέα αρχή» κάτι που θα φανεί βεβαίως από την προσέλευση του κόσμου στο Πολύκεντρο, την τελευταία ημέρα του Οκτώβρη, όπως είχε υποσχεθεί και στους στενούς του συνεργάτες.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr