background img
banner
banner

Προχωρά η κατασκευή των αποδυτηρίων στο γήπεδο Πλαστήρα

ΑΥΤΟΨΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τις αθλητικές εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου Αιγίου επισκέφθηκε ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου. Αφορμή της επισκέψεώς του ήταν η κατασκευή των νέων αποδυτηρίων που θα εξυπηρετούν όσους αθλούνται στο νέο γήπεδο ποδοσφαίρου που αποτελεί ένα ακόμη στολίδι για την περιοχή.

Τα νέα αποδυτήρια διαπιστώθηκε πως προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και εντός χρονοδιαγράμματος. Ο δήμαρχος ενημερώθηκε και για τις κατασκευές που είναι άμεσα σε εξέλιξη και αφορούν τις κερκίδες των γηπέδων, συνολικά, της αθλητικής εγκατάστασης καθώς και για την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών μονάδων που θα παρέχουν φθηνότερη θέρμανση στις δυο πισίνες του κολυμβητηρίου.

Κατά την επίσκεψή του, ο δήμαρχος δήλωσε πως «πρόκειται για έναν πανέμορφο αθλητικό πολυχώρο με τεράστια δυναμική αφού οι πισίνες, το γήπεδο ποδοσφαίρου και το γήπεδο τένις εξασφαλίζουν σε ομάδες και μεμονωμένους αθλούμενους ποιοτική άθληση, που όμοιά της το Αίγιο δεν είχε δει ποτέ. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτά τα έργα που είναι έργα ουσίας και ουσιαστικές υποδομές για το σήμερα και το αύριο του τόπου μας». Ο κ. Καλογερόπουλος, κατά την επίσκεψή του, συνοδευόταν από τον Παναγιώτη Ανδριόπουλο, πρόεδρο του ΝΠΔΔ και υπεύθυνο Πολιτισμού – Παιδείας – Αθλητισμού και Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Αιγιαλείας καθώς και την ανάδοχο – κατασκευάστρια του έργου των νέων αποδυτηρίων.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr