background img
banner
banner

Πρωί – πρωί με προσχέδιο προϋπολογισμού στην ατζέντα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΟ «ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΣΟ ΠΕΤΑΩ» ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 24 ΘΕΜΑΤΩΝ

Με την εκτέλεση έργων σχετίζονται τα περισσότερα θέματα που θα συζητηθούν στην τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής δήμου Αιγιαλείας, που έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, στις 8.30 το πρωί. Συνολικά, στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται 24 θέματα, από τα οποία ξεχωρίζει η αποδοχή των όρων συμμετοχής στην πρόσκληση για τις πιλοτικές δράσεις διαχείρισης της χωριστής συλλογής αστικών αποβλήτων και η έγκριση πρακτικών διερεύνησης τιμών και μελετών ώστε να ξεκινήσει αρχικά η υλοποίησή της στον Συνοικισμό Νικ. Πλαστήρα.

Αναλυτικά, τα θέματα είναι τα εξής: 1.Κατάρτιση προσχεδίου προϋπολογισμού του Δήμου Αιγιαλείας για το οικονομικό έτος 2023. 2. Έγκριση 1ου πρακτικού της δημοπρασίας έργου: «Κατασκευή τοιχείων αντιστήριξης και σωληνωτών αγωγών στην Τ.Κ. Συλιβαινιωτίκων ΔΕ Ακράτας», ανάδειξη μειοδότη και πρόσκληση μειοδότη για την προσκόμιση δικαιολογητικών του άρθρου 23.2-23.10 της διακήρυξης. 3. Έγκριση 1ου πρακτικού της δημοπρασίας έργου: «Κατασκευή έργων οδοποιίας Δ.Ε. Αιγίου» Δήμου Αιγιαλείας. 4. Έγκριση 4ου πρακτικού της δημοπρασίας της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας (ρούχα) για τις ανάγκες του Δήμου Αιγιαλείας». 5. Καθορισμός όρων διακήρυξης φανερής, προφορικής, μειοδοτικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ενός ακινήτου και μιας αποθήκης στο ίδιο ακίνητο, το οποίο θα βρίσκεται στην Κοινότητα Αιγίου, για τη στέγαση του Αυτοτελούς Τμήματος Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αιγιαλείας για την εύρυθμη λειτουργία των δομών του. 6. Έγκριση διενέργειας της υπηρεσίας «Συντήρηση και επισκευή όλων των μηχανημάτων (φωτοτυπικών, εκτυπωτών, πολυμηχανημάτων) των υπηρεσιών του Δήμου Αιγιαλείας και τοποθέτησης των αναλωσίμων που είναι απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία τους (εκτός χαρτιού)» με ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό, έγκριση της αριθ. 121/2022 μελέτης και καθορισμός όρων διακήρυξης του ανοιχτού διαγωνισμού. 7. Έγκριση μελέτης και καθορισμός όρων διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου: «Ενεργειακή Αναβάθμιση Ανοικτού Δημοτικού Κολυμβητηρίου Δ.Κ. Αιγίου» δήμου Αιγιαλείας. 8. Αποδοχή των όρων συμμετοχής στην πρόσκληση «Πιλοτικές Δράσεις Διαχείρισης της Χωριστής Συλλογής Αστικών Αποβλήτων σε Δήμους της Χώρας – Pay as you throw – Gain as you sort» του Άξονα προτεραιότητας 14 «ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΤΣ)» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη», έγκριση υποβολής πρότασης με τίτλο «Πιλοτικές Δράσεις Διαχείρισης της Χωριστής Συλλογής Αστικών Αποβλήτων – ‘‘Πληρώνω όσο πετάω’’ του Δήμου Αιγιαλείας» με δικαιούχο το Δήμο Αιγιαλείας, έγκριση πρακτικών διερεύνησης τιμών και μελετών». 9. Έγκριση μελέτης, έγκριση προϋπολογισμού, τρόπου εκτέλεσης και καθορισμός όρων διακήρυξης του ανοικτού διαγωνισμού για το έργο με τίτλο « ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΗΣ 31/07/2021». 10. Επιμήκυνση χρονοδιαγράμματος και Ισόχρονη Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Ασφαλτόστρωση δημοτικών δρόμων του πρώην Δήμου Διακοπτού» Δήμου Αιγιαλείας. 11. Έγκριση διάλυσης σύμβασης του έργου: «Κατασκευή μικρών τεχνικών έργων Δ.Ε. Ερινεού» (2017) Δήμου Αιγιαλείας. 12. Έγκριση εκτέλεσης της παροχής υπηρεσίας: «Παροχή Υπηρεσιών κοπής χόρτων σε κοινόχρηστους χώρους της Δ.Ε. Ερινεού» με απ’ ευθείας ανάθεση σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016 όπως τροποποιήθηκε από τον 4782/2021(ΦΕΚ 36Α/09-03-2021) και το Ν.4795/2021 λόγω αδυναμίας εκτέλεσης της ανωτέρω υπηρεσίας με ίδια μέσα.

Εγκρίσεις και αποδοχές

Επίσης, 13. Προέλεγχος και έγκριση Ισολογισμού, Απολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης του Δήμου Αιγιαλείας για το οικονομικό έτος 2021. 14. Έκκριση της αριθ. 45/2022 απόφασης Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας σχετικά με την «Έγκριση Οικονομικών Καταστάσεων Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας Οικονομικού Έτους 2021». 15. Αποδοχές επιχορηγήσεων έτους 2022 & έγκριση 8ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022. 16. Έγκριση απόδοσης πάγιας προκαταβολής στις Κοινότητες του Δήμου Αιγιαλείας για το έτος 2022. 17. Έγκριση έκτακτης επιχορήγησης του Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας». 18. Έγκριση αποζημίωσης μετακίνησης του Αντιδημάρχου κ. Βαρδάκη Ευστράτιου στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia 2022. 19. Ορισμός συμβολαιογράφου για την απευθείας αγορά οικοπέδου που βρίσκεται στη Δημοτική Κοινότητα Ζήριας της Δ.Ε. Ερινεού του Δήμου Αιγιαλείας. 20. Έγκριση κίνησης οχημάτων του Δήμου μας εκτός των ορίων του Δήμου μας για την εκτέλεση υπηρεσίας. 21. Έγκριση διαγραφής Τέλους Ακίνητης Περιουσίας Δ.Ε. Αιγείρας Δήμου Αιγιαλείας. 22. Έγκριση τακτοποίησης – διαγραφών χρεώσεων Τ.Α.Π. ΔΕ Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας. 23. Έγκριση διαγραφής τελών Νεκροταφείου Δημοτικής Ενότητας Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας. 24. Έγκριση Διαγραφής παραβάσεων ΚΟΚ Δημοτικής Ενότητας Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr