background img
banner
banner

ΠΡΩΗΝ CLUB MEDITERRANEE: Μείζονος σημασίας για την επένδυση

Η ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΜΑΡΩΝ

Στην εκκρεμότητα του έργου του συλλεκτήριου αγωγού στις Καμάρες εξαιτίας της μη διάνοιξης του παραλιακού δρόμου, αναφέρθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Καμαρών, Παναγιώτης Περλέγκας. Από πλευράς δημοτικής αρχής ωστόσο, αποσαφηνίζεται πως το θέμα του δρόμου όχι μόνο δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά οι διαδικασίες προχωρούν με μεγάλη προσοχή έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς να προσβάλλει τη διαδικασία.

Περλέγκας για την εκκρεμότητα της αποχέτευσης

Ο πρόεδρος των Καμαρών, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατηγόρησε τη δημοτική αρχή ότι δεν έχει προχωρήσει τη διάνοιξη που είναι μείζονος σημασίας, αναφέροντας πως σε λίγο καιρό θα «πέσουν» οι υπογραφές για το πρώην Club Méditerranée, για την δημιουργία μίας μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας, ωστόσο –όπως είπε – ο δήμος δεν εξασφαλίζει τις απαιτούμενες υποδομές. Ρώτησε μάλιστα πώς θα συνδεθεί η αποχέτευση με τον συλλεκτήριο αγωγό, πότε θα γίνουν τα 800 μέτρα που υπολείπονται για να συνδεθεί η περιοχή και πώς θα συνδεθεί η συγκεκριμένη περιοχή με το Λαμπίρι εφόσον δεν έχει διανοιχθεί ο δρόμος.

Όπως είπε, ΄΄η εκκρεμότητα αυτή των 800 μέτρων είναι καίριας σημασίας και ακόμα η Δημοτική Αρχή δεν έχει ασχοληθεί καν, δεν έχει πάρει θέση. Επιπλέον, ο δήμος χρεώνεται επί καθημερινής βάσεως με το ποσό των 486 ευρώ, από την Ειδική Δήλωση Διακοπής Εργασιών που έχει καταθέσει η εταιρεία “Μεσόγειος”. Και αυτό, συμβαίνει γιατί δεν έχει προχωρήσει η διάνοιξη του δρόμου. Έγκειται πλέον στην κρίση και την επιθυμία του δήμου πότε και αν θα ασχοληθεί με το θέμα αυτό. Αλλά μέχρι τότε, οι κάτοικοι της κοινότητας ταλαιπωρούνται απίστευτα και η κάθε αντοχή της όποιας υπομονής, αρχίζει και εξαντλείται΄΄.

Ντίνος: “Δρομολογείται οριστική διευθέτηση για τον δρόμο”

Ερωτηθείς από το protionline.gr, ο αντιδήμαρχος Ερινεού και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Γιώργος Ντίνος είπε πώς η δημοτική αρχή σαφώς και ασχολείται επισταμένα με το θέμα του δρόμου και το έχει προσεγγίσει μέσω δύο «οδών».

Η μία έχει να κάνει με τις πράξεις αναλογισμού και η άλλη με πιο σύντομη διαδικασία που μπορεί να είναι και μέσω προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια. ΄΄Προσπαθούμε να διευθετήσουμε το θέμα μέσω νόμιμων διαδικασιών ώστε να επιλυθεί οριστικά χωρίς να υπάρχει δυνατότητα από κάποιους να βάλουν εμπόδια΄΄, σχολίασε ο κ. Ντίνος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr