background img
banner
banner

Σήμερα ο Γούτος, στις 31 Οκτωβρίου ο Σπηλιόπουλος

Η απόφαση του δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου να ανακοινώσει υποψηφιότητα έναν χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές φέρνει την προεκλογική περίοδο πολύ νωρίτερα, με δεδομένο ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι καλούνται να καταρτίσουν πολυπληθή ψηφοδέλτια όπως ορίζει ο νέος νόμος για την Αυτοδιοίκηση.

Με την επίσημη ανακοίνωσή του το βράδυ της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου ο δήμαρχος Αιγιαλείας, άνοιξε πρώτος την αυλαία στο προεκλογικό σκηνικό προλαβαίνοντας τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστο Γούτο, ο οποίος σήμερα το βράδυ στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Κυανή Ακτή» στα Σελιανίτικα, έχει καλέσει τους 50 υποψηφίους του στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του 2019 και αναμένεται να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, για να διεκδικήσει εκ νέου τη δημαρχία τον Οκτώβριο του 2023.

Οι εξελίξεις στο δημοτικό πεδίο είναι ραγδαίες με τον πρώην υπουργό Κώστα Σπηλιόπουλο να κλείνει σύμφωνα με πληροφορίες την αίθουσα του Δ.Σ. Αιγιαλείας στο «Πολύκεντρο» της πρώην Χαρτοποιϊας για τις 31 Οκτωβρίου, προκειμένου να προβεί κι αυτός με τη σειρά του σε επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τις δημοτικές εκλογές αλλά και την ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr