background img
banner
banner

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Πρώτες Βοήθειες είναι η αρχική βοήθεια και φροντίδα, που παρέχεται σε πρόσωπο που τραυματίζεται ή αρρωσταίνει ξαφνικά, με στόχο τη διατήρησή του στη ζωή, τον περιορισμό της επιδείνωσης της κατάστασής του και την ταχεία ανάρρωσή του. Σκοπός των Α΄ Βοηθειών, είναι οι πολίτες να είναι σε θέση να προσφέρουν αποτελεσματική βοήθεια με ασφάλεια σε οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό χρειαστεί μέχρι να έρθουν οι αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Αιγίου, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, 16.00 με 18.00, στον χώρο του σχολείου, διοργανώνει σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, το οποίο θα υλοποιηθεί από πιστοποιημένους εκπαιδευτές της Ελληνικής Εταιρείας Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΕΕΚΑΑ) και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ERC – European Resuscitation Council).

Συγκεκριμένα για να μιλήσουν αλλά και για να…. δείξουν θα είναι εκεί οι: -Δεληγάκης Απόστολος, RN, MSc, PhD (c), CPR/AED Course Director, ECG & Pharmacology Course Director, ILS instructor, CPR/AED Instructor (Ελληνική Εταιρεία Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΕΕΚΑ), European Resuscitation Council (ERC). -Λεβέντης Χαράλαμπος, RN, MSc, PhD (c), CPR/AED Course Director, ILS instructor, CPR/AED Instructor (Ελληνική Εταιρεία Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΕΕΚΑ), European Resuscitation Council (ERC). -Σαλαμούρα Μαρία, RN, MSc, CPR/AED Course Director, CPR/AED Instructor (Ελληνική Εταιρεία Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΕΕΚΑ), European Resuscitation Council (ERC). -Όλγα Ανδριώτη, RN, MSc, ΜΕΘ, CPR/AED Instructor (Ελληνική Εταιρεία Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΕΕΚΑ), European Resuscitation Council (ERC).

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες. ΄΄Καλούνται οι γονείς και κηδεμόνες του σχολείου, οι εκπαιδευτικοί και κάθε ενδιαφερόμενος/μενη να συμμετέχει στο παραπάνω χρήσιμο σεμινάριο΄΄, αναφέρεται εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr