background img
banner
banner

Σε μία ημέρα η οριστική απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ COVID ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Εκδικάστηκε την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου από το Πρωτοδικείο Αθηνών το θέμα των 18 εργαζόμενων συμβασιούχων covid του δήμου Αιγιαλείας που ζητούν παράταση και μονιμοποίησή τους με την επίκληση ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του δήμου. Προσωρινά αποφασίστηκε διατήρηση της ανάκλησης επαναπρόσληψης, με την απόφαση να εκδίδεται, όπως έγινε γνωστό, σε δύο ημέρες, δηλαδή σε μία από σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος Αιγιαλείας διαμέσου της Νομικής Υπηρεσίας έχει καταθέσει αίτηση ανάκλησης με τους εκπροσώπους της Νομικής Υπηρεσίας χθες να κάνουν λόγο για εκ νέου δικαίωση προσωρινά, της Υπηρεσίας, αναμένοντας την απόφαση την Παρασκευή. Όπως ανέφερε στο protionline.gr ο νομικός σύμβουλος του δήμου Γιώργος Μπέσκος, ΄΄το δικαστήριο διατηρεί την ανάκληση της προσωρινής διαταγής, δηλαδή δικαιώνει τον δήμο και η απόφαση επί της ανακλήσεως, θα εκδοθεί σε δύο ημέρες΄΄. Να σημειωθεί ότι η Νομική Υπηρεσία θα καταθέσει αίτηση ανάκλησης και για τις περιπτώσεις δύο εργαζομένων συμβασιούχων covid.

Οι εργαζόμενοι ωστόσο που υποστηρίζονται από το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων δήμου Αιγιαλείας, μετέβησαν μαζικά στην Αθήνα, με λεωφορείο, παρουσία του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Παναγιώτη Γεωργόπουλου και του μέλους του Δ.Σ. Νίκου Παπαγιαννόπουλου. Όπως ανέφερε στo protionline.gr η πρόεδρος του Σωματείου Μαρία Κοντεσοπούλου, ΄΄παρευρεθήκαμε όλοι μαζί, οι εργαζόμενοι, το σωματείο μας, το Ε.Κ.Α., ήρθε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας Μάρκος Δαρδαμάνης, κατατέθηκαν τα επιχειρήματα των συμβασιούχων και αναμένουμε με αισιοδοξία την απόφαση, την Παρασκευή. Ευελπιστούμε ότι θα ληφθούν υπόψη οι επιτακτικές υπηρεσιακές ανάγκες των υπηρεσιών του δήμου μας και πως το δικαστήριο θα δικαιώσει όχι μόνο αυτούς αλλά κυρίως τον δήμο μας που τους έχε απόλυτη ανάγκη΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr